Özdilek

Ekonomi

Kocaeli iş dünyası, finans sektörüyle buluşuyor

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ile Türkiye Bankalar Birliği (TBB) reel sektör ile mali sektör arasındaki diyaloğun güçlendirilmesi amaclı toplantılar düzenliyor.

30 Kasım 2018 Saat: 11:47
Kocaeli iş dünyası, finans sektörüyle buluşuyor
Kocaeli iş dünyası, finans sektörüyle buluşuyor

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ile Türkiye Bankalar Birliği (TBB) reel sektör ile mali sektör arasındaki diyaloğun güçlendirilmesi, sorunların ve önerilerin paylaşılması amacıyla Kocaeli başta olmak üzere seçilen belli şehirlerde Oda ve Borsalarla ortak toplantılar düzenlenmesi kararı aldı. Bu kapsamda düzenlenecek olan Kocaeli İstişare Toplantısı; TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, TBB Yönetim Kurulu Başkanı- Ziraat Bankası Genel Müdürü Hüseyin Aydın ve TBB Yönetim Kurulundaki Bankaların (İş Bankası, Garanti Bankası, Akbank, Yapı Kredi, HalkBank, VakıfBanka, TEB, ING, Eximbank, OdeaBank, ŞekerBank, CitiBank) Genel Müdür-Müdür Yardımcılarının katılımıyla 3 Aralık 2018 Pazartesi günü saat 14:00’te Sabancı Kültür Merkezi’nde düzenlenecek.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat