Özdilek

Spor

Kocaeli Birlikspor yine sonunu getiremedi

Ligin iddialı takımlarından Amedspor ile deplasmanda karşı karşıya gelen Birlikspor seyir zevki yüksek, tempolu ve kora kor bir mücadele ortaya koydu. İlk yarı 1-0 geri düşen temsilcimiz ikinci yarı skorda eşitliği sağladı ancak maçın

16 Ekim 2017 Saat: 14:40
Kocaeli Birlikspor yine sonunu getiremedi
Kocaeli Birlikspor yine sonunu getiremedi

Seyir zevki çok yüksekti

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Kocaeli Birlikspor rakiplerini şaşırtmaya ve seyir zeki yüksek maçlar izletmeye devam ediyor. Ligin 8.haftasında Diyarbakır Seyrantepe Spor Kompleksi’nde şampiyonluk hedefiyle yola çıkan Amed Sportif Faaliyetler’e konuk olan Kırmızı-Beyazlılar puan alamadı ancak sergilediği takım oyunuyla sahadan takdir ve tebrikle ayrıldı. Zorlu rakibi karşısında maça tutuk başlayan temsilcimiz süre ilerledikçe daha özgüvenli oyun sergilemeye başladı ve oyunda dengeyi kurdu.

Yüksek tempolu maçtı

Son derece tempolu ve karşılıklı ataklarla geçen ilk yarıda temsilcimiz rakibin hızlı oyununa teslim oldu. 34.dakikada Birlikspor defansını aşarak kaleci Onur Behiç ile karşı karşıya kalan Sıddık takımını öne geçiren golü kaydetti (1-0). Yedikleri golden sonra kısa sürede toparlanan ve pozisyon üretmeye çalışan Kocaeli Birlikspor ilk yarının kalan dakikalarında gol arayışlarından sonuç alamadı. Kırmızı-Beyazlılar soyunma odasına mağlup girdi.

Erdi’yi çaresiz bıraktık

İkinci yarının başlama düdüğüyle birlikte hırslı ve atak oyunuyla sahada kendini hissettirmeye başlayan Kocaeli Birlikspor üst üste pozisyonlar üretmeye başladı. Rakibine baskı kuran ve gol yollarında fırsat tanımayan temsilcimiz oyunda dengeyi getiren golü de çok geçmeden buldu. Sağ kanattan rakip altı pasa çok adamla inen Birlikspor’da önce Melih röveşatayla defansı aşmayı denedi. Ancak rakip defans oyuncusundan dönen top Birliksporlu Yahya Kemal’in önünde kaldı. Kaleyi düşünen Yahya Kemal nefis bir vuruşla rakip eldiven Erdi’yi çaresiz bıraktı. Fakat top üst direkten döndü. Dönen topu takip eden kaptan Raif’in kafa vuruşunda top filelerle buluştu. Rakip kaleci topa uzandı ancak engel olamadı (1-0)

Son dakikada yıkıldık

Skorda dengeyi kuran Kocaeli Birlikspor öne geçmek için üst üste atak geliştirdi. Amedspor’a zorlu dakikalar yaşatan Kırmızı Beyazlılar ikinci gol denemelerinde başarısız oldu. Oyunun son on dakikalık bölümünde ise Amedspor’un baskısı arttı. Uzun toplarla ceza sahasına bindirme yapan Amedspor uzun boylu oyuncularını ve usta ayaklarını kullanarak öne geçme arayışını sürdürdü. Maçın son dakikasına kadar kalesini korumakta başarılı olan temsilcimiz ise karambole teslim oldu. Amedspor 90.dakikada Murat Yılmaz ile topu filelere göndererek 2-1 öne geçti. Uzatma dakikalarında yeniden eşitliği sağlamak isteyen Birlikspor eve puansız döndü. Maçın ardından oyuncular, teknik ekip ve taraftar birbirlerini tebrik etti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat