Özdilek

Siyaset

Kılıçdaroğlu için Çayırova önemli

CHP Çayırova İlçe Örgütü, genel başkan Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti. Kılıçdaroğlu, “Çayırova bizim için özel bir nokta, ilçe halkı CHP iktidarı ile rahat bir nefes alacak” ded

14 Mart 2013 Saat: 11:45
Kılıçdaroğlu için Çayırova önemli
Kılıçdaroğlu için Çayırova önemli
CHP Kocaeli Milletvekilleri M. Hilal Kaplan, Haydar Akar ve Hurşit Güneş tarafından konuk edilen, CHP Grup toplantısına katılan, grup toplantısının ardından CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu özel bir görüşme yapan CHP Çayırova İlçe Yönetimi, kadın ve gençlik koları heyeti ilçenin sorunlarını anlattı. Kılıçdaroğlu, yöneticiler bilgi vermeden arazi sorunlarından hastaneye, sınır sorunlarından, terminale kadar birçok konuda bilgi sahibi olduğunu, önce yerelde sonra genelde bütün bu sorunları CHP olarak çözeceklerini ifade etti.

CHP İKTİDARINA AZ KALDI 
CHP Çayırova İlçe Başkanı Rasim Meriç, “Çayırova`da yerel seçimleri kazanıp, Çayırova halkını sosyal belediyecilik anlayışı ile tanıştırmaya hazırız. Genel Merkezimizin vereceği destekle CHP`yi yerelde iktidar yaparak genel seçimler için öncü olacağız” dedi. Konukları ile tek tek ilgilenen Kılıçdaroğlu, “Sizin vasıtasınızla Çayırova halkına selam ve sevgilerimi gönderiyorum. CHP iktidarına az kaldı. Bölgeyi kurtaracak birçok projeye imza atmak için hazırız. Halkımız bize güvensin ve inansın” şeklinde konuştu.


BİRLİRTE YÜRÜYECEĞİZ
Kadın ve Gençlik Kollarının CHP`nin seçimlerde en büyük gücü olacağını söyleyen Kılıçdaroğlu, kadın kolları ve gençlerle, “Çok çalışacağız. Kapı kapı dolaşacağız. Kadınlarımızın ve gençlerimizin aktif olarak siyaset yapmalarına olanak sağlayacağız” mesajı verdi. Kılıçdaroğlu, “CHP`nin kapıları onlara sonuna kadar açık! Parti büyüğü küçüğü olmaz. Herkez elini taşın altına koyacak. Seçim dönemlerinde değil, her gün çalışacak, mücadele edecek bir yapıya ihtiyacımız var. Kimse kendisini seçim dönemlerine saklayarak siyaset yapmasın. 24 saat görev yapan, kendisini ülke sorunlarının çözüm anahtarı olarak gören bireylere ihtiyaç var. Hep birlikte iktidara yürüyeceğiz” dedi.

ÜLKENİN SİGORTASI 
CHP`nin 23 Mart`ta yapacağı “iktidara yürüyüş” etkinliğine davet edilen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Programa katılmaya gayret edeceğim. Çayırova`yı ve Çayırova halkını ben de özledim. Büyük bir olasılıkla programımda bir aksilik olmazsa katılacağım” diye konuştu. Kılıçdaroğlu Çayırova heyetini tek tek tebrik ederek kısa görüşmeler yaptı. Yaklaşık bir saat CHP heyeti ile görüşen Kılıçdaroğlu, “Çayırova halkına CHP`nin bu ülkenin sigortası olduğunu, CHP`nin ülkenin bölünüp parçalanmasına asla izin vermeyeceğini, herkesin kardeş olduğunu, CHP iktidarında Türkiye`de huzur ve güven ortamının yeniden tesis edileceğini anlatın. CHP Türkiye için göreve hazır” şeklinde konuştu.

ORAN İLE ÖZEL GÖRÜŞME
CHP heyeti Kılıçdaroğlu ile yaptığı görüşmenin ardından CHP Genel Merkezi`ne de geçen CHP Çayırova heyeti CHP Genel Merkezi`nde CHP Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran ile de bir görüşme yaptı. Umut Oran CHP heyetine makamında ağırlayarak sorunlarını dinledi ve çözüm için adımlar atacaklarını belirtti. CHP Çayırova ilçe örgütünün Ankara`ya yaptığı ziyarette, CHP Kocaeli Milletvekilleri M. Hilal Kaplan, Haydar Akar ve Hurşit Güneş CHP heyetini yalnız bırakmadı. TBMM`de heyeti kabul eden ve misafir eden milletvekilleri ve danışmanlar CHP heyetine büyük ilgi gösterdi. CHP`li vekiller partililerden tam not alırken, bölge ile yakından ilgilendiklerini de göstermiş oldular. CHP Çayırova heyeti TBMM`de ayrıca Tunceli Milletvekili Kamer Genç, CHP Grup Başkanı Yalova Milletvekili Muharrem İnce, Eskişehir Milletvekili Süheyl Batum, CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Hilal Dokuzcan ile de görüşmeler yaptılar.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat