Özdilek

Aşayiş

Keçi hırsızı yakalandı

Kağıt toplama aracında canlı taşıdığı tespit edilen ve polise bildirilen şahıs, nereden aldığı belirlenmeyen beyaz bir keçi olduğu tespit edildi.

23 Eylül 2018 Saat: 12:08
Keçi hırsızı yakalandı
Keçi hırsızı yakalandı

Gebze İlçesi İstasyon Mahallesinde ikamet eden bir vatandaş, gece yarısı sokaktan geçmekte olan bir şahısın arkasından çektiği araba içerisinde hareket eden ve canlı olduğundan şüphelendiği bir yük taşıdığını ihbar etmesi ile Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler hemen harekete geçti.   Bölgeye giden çok sayıda ekip, yapmış oldukları araştırma sonucu çekçek taşıyan şâhısı tespit ederek durdurdu. Afganistan uyruklu olduğunu beyan eden şahısın üzerinden kimlik çıkmazken, canlı bir yük taşıdığı ihbar edilen çekçek arabasının içine bakıldığında ise herkes şaşkına döndü.  Araba üstündeki çuvalın içinden beyaz renkli bir keçi çıktı.  Polis kısa süreli araştırma ile keçinin sahibini tespit ederek kendisine teslim ederken,  şâhısı hayvan hırsızlığı iddiası ile gözaltına aldı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat