Özdilek

Kültür/Sanat

KASK'da Ümran ÖZDEMİR dönemi

Kısa adı KASK olan Kocaeli Fotoğraf Sanatı Derneği,yapılan olağan genel kurulda Ümran ÖZDEMİR ile yeni dönemde yoluna devam ediyor.

22 Ocak 2018 Saat: 13:23
KASKda Ümran ÖZDEMİR dönemi
KASK'da Ümran ÖZDEMİR dönemi
1980 yılında kurulan Kocaeli Fotoğraf Sanatı Derneği (KASK), fotoğraf sanatının tanıtılması, sevdirilmesi, geliştirilmesi ve yaygınlaştırılması amacıyla 38 yıldan bu yana çalışmalarını sürdürmektedir. KASK organize ettiği fotoğraf etkinlikleri ile kentimizin kültür ve sanat yaşamına katkıda bulunmakta, fotoğraf sanatına gönül veren herkesi bir araya getirmektedir. 
33. Dönem Genel Kurulu ve seçimleri 21 Ocak 2018 Pazar günü Dernek merkezinde üyelerinin katılımı ile gerçekleştirildi. İstiklal Marşı okunması ile başlayan Genel Kurul Toplantısı sonrasında Faaliyet Raporları ve Mali Raporların okunması ile devam etti.
Yönetim Kurulu adaylıklarının açıklanmasının ardından Ümran ÖZDEMİR yaptığı konuşmada; “33. Dönem Yönetim Kurulunda görev alan Yönetim Kurulu üyelerime kattıkları değer ve emekleri için müteşekkirim. Bizler 34. Dönem Yönetim Kurulu adayları olarak, süregelen etkinliklerin yanında, bu çalışmaları daha da ileriye taşıyacak faaliyetler ile Derneğimizin isminin daha sık duyulacağı,  daha etkin bir kurum olmasını sağlayıcı bir çalışma dönemi hedeflemekteyiz. Hedeflerimizi gerçekleştirmek için siz üyelerimizin desteğine her zaman ihtiyacımız olacağını bir kez daha yinelemek isteriz. 34. Dönem Yönetim Kurulu adayları olarak güçlü bir KASK, güçlü bir birliktelik için oylarınıza talibiz”dedi.  Ardından seçimlere geçilmiş ve Yönetim Kurulu adayları oy birliği ile kabul edilmiştir.
2018-2019 dönemi için seçilen Yönetim Kurulu, sonrasında ilk toplantısını gerçekleştirmiş, görev dağılımı aşağıdaki şekilde yapılmıştır.


 KASK  34. Dönem YÖNETİM KURULU
Asıl Üye
 Yedek Üye
Ümran ÖZDEMİR _BaşkanÖzlem KAYA
R.İbrahim KURULAY_Başkan VekiliFatih EMEL
Erhan KIRCA_Sekreter ÜyeCaner ARSLANALP
Hasibe ARDA_Sayman ÜyeOnur KIZILYEL
Duygu Nazire KAŞIKCI_Üye  Ömer MÜLAZIMOĞLU




YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat