Özdilek

Güncel

Kartepe’de kurban yakalama timi iş başında

Kartepe Belediyesi bünyesinde kurulan “Kurban Yakalama Timi” erken iş başı yaptı.

1 Temmuz 2020 Saat: 02:37
Kartepe’de kurban yakalama timi iş başında
Kartepe’de kurban yakalama timi iş başında

Kartepe’de kurban yakalama timi iş başında

Kurban Bayramına az bir zaman kala kaçan kurbanlar için Kartepe Belediyesi bünyesinde kurulan “Kurban Yakalama Timi” erken iş başı yaptı. Ekipler ihbar üzerine Uzunbey Mahallesi’nde kaçan kurbanlığı yakaladı.

 

 

Covid-19 salgını sonrasında bakanlıklar tarafından yayımlanan genelgeler doğrultusunda Kurban Bayramı’na hazırlanan Kartepe Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Kurban Yakama Timi kurulmuştu. Tim içerisinde yer alan ekip üyeleri eğitimlerini tamamlayarak görevlerine kısa bir süre önce başladı. Bir veteriner ile dört personelin yer aldığı beş kişilik tim Kurban Bayramı süresince ücretsiz hizmet verecek. Yakalama timi bayram gelmeden önce göreve başladı.

 

Sahibine teslim edildi

Kartepe Belediyesi bünyesinde kurulan Kurban Yakalama Timi, gelen ihbarı değerlendirerek kaçan kurbanlığı başarılı bir operasyonla yakaladı. Kartepe Uzunbey Mahallesi’nde hayvan yetiştiricisi olan Osman Koyun’a ait boğa ekipler tarafından havalı tabanca ile sakinleştirici iğne yapılarak yakalanarak sahibine teslim edildi. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat