Özdilek

Spor

Karşı Evin Annesi, sanatın öncüsü

Usta müzisyenlerden oluşan Bergüzar Türk Müziği Topluluğu, birbirinden güzel eserleri çok geniş bir koroyla Karşı Evin Annesi’nde seslendirdi

27 Aralık 2019 Saat: 03:34
Karşı Evin Annesi, sanatın öncüsü
Karşı Evin Annesi, sanatın öncüsü

Marmara Spina Bifida Tüm Engelli ve Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin düzenlediği gece, renkli görüntülere sahne oldu. İşletmesini ünlü şair ve yazar Deniz İnan’ın yaptığı, İzmit Müneccim Arif Sokak’ta hizmet veren Karşı Evin Annesi isimli Cafe’de Türk Müziği’nin en güzide eserlerini icra eden Bergüzar Türk Müziği Topluluğu, şarkıları seslendiren hanendelerle geceye ayrı bir renk katarken birbirinden güzel eserler hep bir ağızdan dile getirildi.

Bir sanat yuvası

Haftanın hemen her günü bir sanat etkinliğinin yaşandığını ifade eden şair Deniz İnan, bir sanat yuvası oluşturduklarını söyledi. Deniz İnan, “Salı akşamları sinema etkinliğimiz var. Çarşamba akşamları ise fotoğraf topluluğu, Özcan Taras önderliğinde fotoğraf sanatına ilişkin seminer veriyor. Cuma akşamlarında gitar eşliğinde şiir ve şarkılar dile geliyor” dedi.

Resim ve heykel çalışmaları

Karşı Evin Annesi adlı mekanın sahibi Deniz İnan, cumartesi günleri resim ve heykel çalışmalarının yapıldığı mekanlarında pazar günleri de öğrencilere yönelik yazı atölyesi çalışması gerçekleştirdikleri söyledi. İnan bu hafta cumartesi günü ise 80 ve 90’lı yılların nostaljisinin yaşanacağını ifade ederek, “Cumartesi akşamı herkesi 80 ve 90’lı yıllardaki kostümleriyle mekanımıza bekliyoruz” mesajını verdi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat