Özdilek

Siyaset

Karaosmanoğlu, Kandıra esnafını dolaştı

Başkan Karaosmanoğlu, İzmit ve Kandıra’da esnafları ziyaret ederek bereketli işler diledi.

9 Aralık 2017 Saat: 12:25
Karaosmanoğlu, Kandıra esnafını dolaştı
Karaosmanoğlu, Kandıra esnafını dolaştı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İzmit ve Kandıra’da esnafları gezerek işlerinde bereketler diledi. Vatandaşlarla da bir araya gelen Karaosmanoğlu ilçelerde ki ziyaretlerine ilçe belediye başkanları Dr. Nevzat Doğan ve Ünal Köken’de eşlik etti. Sıcak ve samimi geçen birlikteliklerde Büyükşehir Belediyesi yatırımları hakkında esnaflarla istişare eden Karaosmanoğlu, “Bizim davamız ülkemize, milletimize ve şehrimize hizmettir. Bizim davamız; insanımızı huzur ve esenlik içinde yaşatmaktır. Tüm eser ve hizmetlerimizi, bu şuurla ve böyle bir idealle gerçekleştiriyoruz” açıklamasını yaptı.

 

“Kocaeli’yi yeniden mavinin ve yeşilin şehri haline getirdik”

Her daim halkla iç içe olan, sorunlarına karşı çözüm arayan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Hizmet sevdamızın, insanımızı yaşatma irademizin gereğidir. İnşallah yatırımlarımız hız kesmeden Kocaeli’nin tamamında devam edecektir.  Sağlıklı bir çevre ve daha sağlıklı hayat için entegre çevre politikalarıyla, Kocaeli’yi yeniden mavinin ve yeşilin şehri haline getirdik. İçimize çektiğimiz havayı temizledik. İşte buda gerek İzmit gerekse Kandıra’da vatandaşımızı mutlu eden hizmetlerimiz oldu. Şunu da belirtmem gerekir ki insanımız, 7’den 70’e spor yapsın diye yüzlerce spor tesisini şehrimize kazandırdık” ifadelerini sarf etti.

 

Esnaf ve vatandaşlara bilgi vermeyi ihmal etmedi

Esnafın karşılaştığı sorunlara karşı hızlı bir çözüm bulan Karaosmanoğlu, diğer taraftan da gençlere iyi bir gelecek bırakmak ve bunun için de eğitimleri noktasında ellerinden ne geliyorsa yaptıklarını ifade eden Karaosmanoğlu, “Onlara yol göstermek, rehber olmak bizlerin görevidir. Bu kapsamda oluşturduğumuz Kılavuz Gençlik Modelimiz ile tüm gençlerimize ışık tutuyoruz. Muhakkak ki çocuklarımız ve gençlerimiz üzerinde büyük sorumluluğumuz var. Bunu biliyor ve buna göre projeler üretiyoruz” diye konuştu. Başkan Karaosmanoğlu ayrıca, İzmit ve Kandıra’da yapacakları projeler hakkında da esnaf ve vatandaşlara bilgi vermeyi ihmal etmedi.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat