Özdilek

Sağlık

Kantin İşletmecileri Başkanı Alican Kazgan'dan Dünya Süt Günü Etkinliği

Kocaeli Kantin İşletmecileri Derneği tarafından geleneksel hale getirilen Dünya Süt Günü Etkinlikleri kapsamında, 2. Bahar Şenliği düzenleniyor.

24 Mayıs 2017 Saat: 13:03
Kantin İşletmecileri Başkanı Alican Kazgandan Dünya Süt Günü Etkinliği
Kantin İşletmecileri Başkanı Alican Kazgan'dan Dünya Süt Günü Etkinliği

Kockid Başkanı AliCan Kazgan, şenliğin davetiyelerini protokole dağıttı. Bahar Şenlikleri, 25 Mayıs Perşembe günü saat 14.00’te Yavuz Sultan Selim İlk Okulu’nda yapılacak. Şenlikte, folklör gösterileri, ödüllü yarışmalar, şir ve resim yarışmaları ve yetenekli çocukların yarışları güne renk katacak.

Tüm öğrencilerin, ailelerinin ve protokolün davetli olduğu şenliklere katılımın kalabalık olması bekleniyor. Alican Kazgan'ın renkli kişiliği, sosyal oluşu ve bir çok STK'da görev alması hasabiyle bu etkinliğinin de ses getirmesi bekleniyor.

Çocuklarımızın sağlıklı beslenmelerini, okullarda da hedef haline getirmiş olan bu derneğin, başarılı çalışmalara imza atacağına inanıyorum. Alican Kazgan'ı tanıdıktan sonra kendisine bu tarz çalışmalarında zaman zaman destek veriyorum. Farkındalık ve sosyal sorumluluk projelerinde yer almasını izliyorum...

Haber: Veysel Kavrayan

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat