Özdilek

Güncel

Kandıralılar 15.pilav gününde buluştu

Kandıra Lisesi Mezunlarının tertiplediği 15. Pilav Gününde buluştu.

3 Eylül 2019 Saat: 14:15
Kandıralılar 15.pilav gününde buluştu
Kandıralılar 15.pilav gününde buluştu

Kandıralılar 15.pilav gününde buluştu

Kandıra Lisesi Mezunlarının tertiplediği 15. Pilav Gününde buluştu.

Kandıralılar 15.pilav gününde buluştu

Çok sayıda konuğun katıldığı etkinlik gerekli ilgiyi gördü. Şükrü Pistellioğlu Spor Salonunda yapılan etkinliğe eski Sağlık Bakanı M. Kazım Dinç, annesi ve eşi Nihal Dinç, Eski İzmit Belediye Başkanı ve Kocaeli Milletvekili Erol Köse, eski Kandıra Belediye Başkanı Turan Sarı, Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanları; Av. Abdurrahman Kaymak(2018-2020), Günay Gülcü(2000-2002), Av. Hüseyin Acurman(2002-2004), Erdoğan Görgün(2014-2016), Denetim Kurulu Başkanı Ahsen Okyar, SAÜ Öğretim Üyesi Prof.Dr. Akın Akıncı, Ç.Y.D.D. Kandıra Şube Başkanı Ecz. Sevim Deren ilk mezunlardan; Bandırma’dan gelen Fethi Duru ve Fuat Akcan, İstanbul’dan gelen emekli Cumhuriyet Savcısı Özkan Koç, Mustafa Tugay, Mehmet Sezen, Yaşar Gürsel, Deniz ve Sabahat  Ulutaş, İgsaş Liman Müdürü Özkan Uygur, Kandıraspor Teknik Direktörü Samet Kürekçioğlu ve çok sayıda mezun katıldı.

Sanatçılar

Biz Kandırayız Korosu

Engin Şahin Ecevit’in hocalık yaptığı Biz Kandırayız Türk Müziği Koro üyeleri; Melike – Yalçın Akkan, Çiğdem – Tarık Kardeş, Deniz – Levent Açıkgöz, Bircan – Fikri Ertaş, Melek Karagöz, Nurdan – Bülent Bebek, Günay Çölmek, Levent Özdil, İbrahim Alkan, Süleyman Gökdemir, Mesut Memiş ve eşi Halk Bakası Gölcük Şube Müdürü Mehtap Memiş toplantının açılışında İstiklal Marşı ve iki şarkıyı seslendirdi.

Öğretmenler

Kandıra Lisesinin eski öğretmenleri: İpek Sümer, Nihal Dinç, Sezai Terzi ve eşi, Mustafa Med ve Feride – Bekir Taşçı toplantıya katıldı.

Katkıda bulunanlara teşekkür

Başkan Aygün Aynagöz, mezunlar gününe katkıda bulunan Çenesuyundan Naim Alkan, Demet Çiçekçilik, Murat Yüksel ve Kandıra Belediyesine, Kandıra Lisesi Mezunlar Derneği olarak teşekkür ederiz dedi. Mezunlardan Bandırma’dan gelen Fethi Duru’nun beğenilen konuşması alkışlarla kesildi.

Atatürk anıtı önünde fotoğra

Kandıra Lisesi Mezunlar günü pilav ikramı ve Belediye karşısındaki Atatürk Anıtı önünde birilkte fotoğraf çekimi ile sona erdi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat