Özdilek

Güncel

Kandıra’da yollar yenileniyor

İlçenin dört bir yanında çalışan Kandıra Belediyesi ekipleri, bir yandan da asfalt serim, zemin hazırlama ve parke çalışmalarını da gerçekleştiriyor.

16 Ekim 2018 Saat: 14:50
Kandıra’da yollar yenileniyor
Kandıra’da yollar yenileniyor

Akçaova mahallesinde Kandıra Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından sürdürülen köprü çalışmalarında beton dökme seviyesine gelindi. Hızla devam eden çalışmaların kısa sürede bitirilmesi hedefleniyor.

 İlçenin dört bir yanında çalışan Kandıra Belediyesi ekipleri, bir yandan da asfalt serim, zemin hazırlama ve parke çalışmalarını da gerçekleştiriyor.

“Kandıra’da hizmetler tüm hızıyla sürüyor.”

 Akçaova mahallesinde köprü yapım çalışmalarına ara vermeden devam eden Kandıra Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, köprüyü kısa sürede tamamlayıp vatandaşların hizmetine sunmayı hedefliyor. Mahalle halkının ihtiyaçları doğrultusunda çalışmalarına yön veren Belediye ekipleri asfalt yol yapım, onarım, parke ve stabilize yol çalışmalarını da sürdürüyor.

Erikli mahallesinde asfalt zemin hazırlayan Belediye ekipleri, Safalı mahallesinde ise asfalt çalışmalarına başladı. Asfaltlanmamış hiçbir caddemiz ve mahallemiz kalmayacak diyen Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, alt yapı çalışmaları tamamlanmış cadde ve mahallelerimizdeki sıcak asfalt çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Vatandaşlarımızın , memnuniyetini kazanan çalışmalar en kısa sürede tamamlanacak dedi.

Belediye ekipleri, bu çerçevede Kandıra’ya yakışan yolları yapmak, alt yapı ve üst yapı çalışmalarını tamamlamak için uğraş veriyor. Riskleri en aza indirmek ve güvenli bir ulaşım oluşturmak için asfalt çalışmalarına önem vermeyi sürdürüyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat