Özdilek

Güncel

“Kandıra’da Sokaklar Temizleniyor”

Kandıra Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri çevre temizleme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

6 Nisan 2018 Saat: 12:48
“Kandıra’da Sokaklar Temizleniyor”
“Kandıra’da Sokaklar Temizleniyor”

Kandıra’nın tüm mahallelerinde titizlikle çalışan ekipler, sokak ve caddelerdeki çöpleri toplayarak temiz çevre sağlıklı yaşam için vatandaşa hizmet sunuyor.

İlçe merkezi, mahalleler ve sahil alanlarında temizlik çalışmalarıyla vatandaşlara daha temiz yaşam alanları sunan Kandıra Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, belirlenen program çizelgesine göre sokakları, caddeleri ve ara yolları temizliyor.

Cadde, sokak ve kaldırımların yanı sıra çevredeki boş arazilerin de temizliğini yapan ekipler, halkın sağlığını tehlikeye sokabilecek her türlü durumun önlenmesine yönelikte tedbirler alıyor. Sabah  erken saatlerde göreve başlayarak her türlü evsel katı atık ve çöpün toplanması, aktarılması için yaz kış, yağmur çamur demeden gece gündüz çalışan Kandıra Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri sokakları temizliyor, konteynırları yıkıyor ve dezenfekte ediyor.

 Yeşilin ve mavinin buluştuğu cennet ilçe Kandıra’da yeniliklerin mimarı Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, çalışmalara yönelik  yaptığı konuşmada halkın memnuniyetini ve huzurunu sağlayabilmek için gece gündüz çalıştıklarını anlattı. Bu çalışmalarda ekibiyle birlikte istişarelerde bulunduğunu da belirten Başkan Köken, çalışma programları dahilinde alanlarımızın düzenli temizliğinin yapıldığı,  Kandıra’ya  yakışır bir  çevre sağlanmakta olduğunu sözlerine ekledi.

 

Etiketler: Ünal Köken,

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat