Özdilek

Güncel

Kandıra’da Bordür Taşları Boyanıyor”

Kandıra Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından ilçenin farklı bölgelerinde refüjlerde bordür boyama işleri devam ediyor.

26 Haziran 2018 Saat: 19:33
Kandıra’da Bordür Taşları Boyanıyor”
Kandıra’da Bordür Taşları Boyanıyor”

“Yaz Mevsiminde Nüfus İkiye Katlandı”

Yaz mevsiminin gelmesiyle nüfusunu ikiye katlayan Kandıra’da hizmetler tüm hızıyla sürüyor.  Kandıra Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından trafik ve yaya güvenliğini sağlamak amacıyla ilçenin çeşitli sokak ve caddelerinde bordür boyama ve yenileme çalışmalarını tamamlayan ekipler, vatandaşların ihtiyaçları dahilinde diğer hizmetlerin de devam ettiğini belirtti.

“Çarşı Mahallesiyle Başlayan Bordür Boyama Tüm Mahallelere Yayılıyor”

Çarşı mahallesi Cumhuriyet Caddesinde başlatılan bordür boyamanın ilçenin tüm mahallelerinde yapılacağını vurgulayan Belediye ekipleri, yol güvenliği yanında kentin estetiği açısından da çalışmaların önem taşıdığını ifade etti.

Başkan Ünal Köken; “Yol Güvenliği Önemli”

 Yeşilin ve mavinin yansıdığı en güzel ilçelerden biri olan Kandıra’da vatandaşların istek ve taleplerini can kulağı ile dinleyen Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken ise yapılan hizmetlere her gün bir yenisini eklemek için çalıştıklarını anlattı.  Başkan Köken, yol güvenliğinin çok önemli olduğunu, yaşanabilecek kazaların önüne geçmek için gerekli tüm önlemleri almak konusunda titiz davranıyoruz dedi.

 

Etiketler: Ünal Köken,

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat