Özdilek

Spor

İzmitli periler çok üzdü: 65-94

Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Liginde mücadele veren İzmit Belediyespor, güçlü rakibi Mersin Büyükşehir Belediyesi’ne 94-65 mağlup olarak taraftarını çok üzdü.

17 Şubat 2019 Saat: 09:19
İzmitli periler çok üzdü: 65-94
İzmitli periler çok üzdü: 65-94

Geçen hafta deplasmanda konuk olduğu Hatay Büyükşehir Belediyesi karşısında mücadele veren temsilcimiz İzmit Belediyespor, zorlu deplasmanda rakibine 86-72 mağlup olarak haftayı mağlubiyet ile kapattı. 19. Hafta karşılaşmasında ise üst sıralardaki zorlu rakibi Mersin Büyükşehir Belediyesi’ni konuk eden İzmit Belediyespor, rakibini mağlup edip, seri galibiyetlerine devam etmek istedi. Mavi Beyazlı temsilcimiz güçlü rakibi Mersin Büyükşehir Belediyesi karşısına Ferda Yıldız, Marina Baş, Alexa Nıcole Hart, Gizem Yavuz ve kaptan Ceyda Sinan beşiyle başladı.

Varlık gösteremedik

Geçen hafta Hatay maçında sakatlanan önemli oyuncu La Tanla Chantella White’den yoksun bir mücadele veren İzmit Belediyespor, maçın ilk periyotunda rakibi karşısında pek bir varlık gösteremedi. Konuk ekip Mersin oyun kontrolünü elinde tutmasını başarırken, maçın ilk periyotunu da 28-12 gibi skor ile önde kapattı. Mücadelenin ikinci periyotunda da mavi beyazlı perilerimiz oyunda bir türlü dengeyi kurmayı başaramadı ve ikinci periyotu yine rakibine 56-25 gibi skor ile vererek soyunma odasına moralsiz gitti.

Çok vasat oynadık

Maçın üçüncü periyotunda da hızlı hücumlarda ve pota altında iyi bir kontrollü mücadele veremeyen temsilcimiz İzmit Belediyespor, takım oyunu ve bireysel bariz hatalar ile oyunda oldukça kötü bir mücadele sergiledi. Maçın üçüncü periyotunu temsilcimiz 79-50 geride kapattı. Maçın son periyotunda Mersin temsilcisinin üstün oyunuyla perilerimiz rakibine mağlup olmaktan kurtulamadı. Mücadelenin sonunda rakibine 94-65 gibi farklı mağlup olan perilerimiz evindeki mücadeleden moralsiz ayrıldı.

Marina ve gizem iyiydi

Mersin Büyükşehir Belediyesi karşısında maçın başından sonuna kadar vasat bir mücadele sergileyen İzmit Belediyespor, rakibine 94-65 gibi farklı skor ile mağlup oldu. Evinde ilk kez 31 sayı farkla mağlup olan perilerimiz salona gelen taraftarlarını da oldukça üzdü. İzmit Belediyespor’da günün en etkili oyuncuları arasında yer alan Marina Baş 23, Gizem Yavuz 22 sayıyla en etkili oyuncu oldu. Takımın diğer sayılarını Emel Sığırcı 3, Nallıcan Ölçek 5 ve Ceyda Sinan 2 sayı attı. İzmit Belediyespor, 20. Hafta karşılaşmasında ise deplasmanda Ankara temsilcisi Botaş karşısında mücadele verecek.

 

 

 

 

İZMİT BELEDİYESPOR: 65

MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR:  94

SALON: Atatürk

HAKEMLER: Aydın Karaçam ***, Serdar Saraç ***, Sedef Yarıcı ***

İZMİT BELEDİYESPOR: Melek Yusufoğlu *** (10), Ferda Yıldız *, Marına Bas *** (23), Alexa Nıcole Hart *, Emel Sığırcı ** (3), Gizem Yavuz *** (22), Nazlıcan Ölçek ** (5), Ceyda Sinan ** (2)

MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR: Asena Yalçın **, Burcu Çiğil ** (5), Melis Talay *** (15), Sena Özekli **, Gonca Karataş ** (6), Gıntare Petronyte *** (24), Yvonne Marche Anderson ** (8), Sasa Cado *** (20), Deniz Aygül ** (2), Ashley Janeen Walker *** (14)

SONUÇ: 65 – 94

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat