Özdilek

Güncel

İzmit uyarıları dikkate aldı

İçişler Bakanlığı’nın genelgesine rağmen birçok şehirde vatandaşlar buna uymazken, İzmit bir kez daha örnek oldu.

22 Mart 2020 Saat: 19:52
İzmit uyarıları dikkate aldı
İzmit uyarıları dikkate aldı

İzmit uyarıları dikkate aldı

Corona virüsle mücadele tedbirleri doğrultusuna İçişler Bakanlığı’nın genelgesine rağmen birçok şehirde vatandaşlar buna uymazken, İzmit bir kez daha örnek oldu.

Başta İstanbul olmak üzere, İzmir, Antalya gibi kentlerde yaşayanların uyarıları göz ardı etmesi tepkilere yol açarken duyarlı İzmitliler ve özellikle 65 yaş ve üstü vatandaşlar bugün (22 Mart 2020 ) bakanlığın genelgesine uydu.

Marina sessizliğe büründü

Hafta sonları insanların soluklandığı İzmit Marina ve vapur iskelesine sessizlik hakimdi. Hafta başından bu yana adeta hayalet kasabası görüntüsü veren İzmit sahilinde banklarda oturan genç insanlar da sıcak bahar havasının tadını çıkardı.

Araç trafiği hayli rahatladı

Avrupa’yı Asya’ya bağlayan, İzmit şehir geçişi eski adıyla E-5, yani D-100’de; 30 yıl öncesinin görüntüleri yaşanırken şehir içi araç trafiğinde de gözle görülür bir rahatlama vardı. Öte yandan belediye hizmeti olan ve vatandaşın az bir ücretle gün boyu kullandığı bisikletler, binicilerini saatlerce bekledi.

 

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat