Özdilek

Turizm

İZMİT Belediyesi’nden K.K.T.C.’ye Lunapark Yapılacak

İzmit Belediye Başkan Dr. Nevzat Doğan’ın yavru vatan Kıbrıs’dan önemli misafiri vardı.

2 Kasım 2016 Saat: 12:50
İZMİT Belediyesi’nden K.K.T.C.’ye Lunapark Yapılacak
İZMİT Belediyesi’nden K.K.T.C.’ye Lunapark Yapılacak

Doğan, İzmit Belediyesi’nin kardeş belediyesi olan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Yeniboğaziçi Belediye Başkanı Kâtip Demir’i makamında ağırladı. Oldukça sıcak ve samimi bir havada gerçekleşen ziyarette Başkan Doğan, konuk Belediye Başkanına Yeniboğaziçi’ne lunapark yapacakları müjdesini verdi. Doğan, misafirine belediyeyi gezdirerek Belsa’nın terasından eşsiz İzmit manzarasını da gösterdi.

BİLGİ BECERİ VE TECRÜBELERİMİZİ PAYLAŞIYORUZ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Doğan  “ bizler iki farklı devlet olsakta aynı milletin mensuplarıyız. Kıbrıs’ımız bizim canımız ciğerimiz. İzmit Belediyesi olarak Türkiye’ye bazen de dünyaya örnek çalışmalar yapıyoruz. Bu anlamda bilgi, beceri ve tecrübelerimizi de paylaşmak isteriz. Yeniboğaziçi Belediyemize bir lunapark yapma arzusu içerisindeyiz. Lunapark için gerekli adımları attık, gerekli malzeme satın almasını yaptık. İnşallah önümüzdeki aylarda da Magosa’daki hemşerilerimizin hizmetine açarak kullanımlarına sunacağız’’ dedi. HALKA HİZMET ANLAYIŞIYLA ÇALIŞIYORUZ

Kardeş belediyemize yapacağımız lunapark, Kıbrıs’ın belediyeler tarafından yapılan ilk lunaparkı olacak.  Bizler Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın halka hizmet anlayışı çizgisinde çalışıyoruz. Kıbrıs, Bosna-Hersek, Gagavuzya, Makedonya Üsküp, Azerbaycan gibi birçok bölgeye yetişmeye ve gönül coğrafyamıza atalarımız gibi katkılar sağlamaya çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

TEŞEKKÜR ETTİ

Sıcak karşılaması için Başkan Doğan’a teşekkür eden Yeniboğaziçi Belediyesi Başkanı Kâtip Demir de “öncelikle başkanımıza Kıbrıslı dostlarımızın, soydaşlarımızın selamlarını iletmek istiyorum. İzmit Belediyesi ile kardeş belediye olduk. Kardeşlik bağlarımız kapsamında İzmit Belediyesisin tecrübelerinden faydalanıyoruz.  Belediyemiz plan ve projede bizlere destek veriyor, sportif ve kültürel anlamda işbirliğimizi yürütüyoruz.  Ziyaretimizde İzmit Belediyesi’nin şehrimize yapacağı lunapark projesini de gündeme getirdik.  Belediye Başkanımıza bizlere yaklaşımları ve şehrimize katkılarından dolayı teşekkürü borç biliyorum” dedi.

Haber: Veysel Kavrayan

veyselkavrayan@gmail.com

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat