Özdilek

Siyaset

İYİ Parti kutlamaları devam ediyor

İYİ Parti 25 Ekim 2017'de Meral Akşener liderliğinde kurulmuştu. Dün tüm il ve ilçelerde 2. yıl kutlamaları düzenlendi.

26 Ekim 2019 Saat: 13:33
İYİ Parti kutlamaları devam ediyor
İYİ Parti kutlamaları devam ediyor

İYİ Parti kutlamaları devam ediyor

İYİ Parti 25 Ekim 2017'de Meral Akşener liderliğinde kurulmuştu. Dün tüm il ve ilçelerde 2. yıl kutlamaları düzenlendi. 

 

İYİ Parti İzmit İlçe Başkanlığı'nın düzenlediği 2. doğum günü kutlamalarına katılım oldukça yoğun oldu. Genel Başkan Meral Akşener ve parti logosunun olduğu büyük bir pasta havai fişekler eşliğinde kesildi. Kutlama sırasında İzmit İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz "İYİ Olmak" üzerine bir konuşma yaptı. Yaptığı konuşma yoğun alkış ve tezahüratlarla karşılanan Başkan Filiz şunları söyledi:

"Değerli Yöneticilerim ve Sevgili Yol arkadaşlarım. 2 yıl önce her türlü baskı, zorbalık ve adaletsizliğe rağmen büyük bir cesaret ve mücadele sonunda kurulan partimizin bugün doğum günü. Büyük önderimiz Atatürk'ün gösterdiği yolda, Genel Başkanımız Sn. Meral Akşener'in liderliğinde umudun, cesaretin ve kararlılığın simgesi haline gelmiş olan İYİ Parti daha yolun çok başında olmasına rağmen ülkemizin gidişatını değiştirmiştir. Karanlıktan aydınlığa geçişin günümüzde yol göstericisi olan İYİ Parti, Türk Vatanının, Türk Devletinin, Türk Milletinin ve Türk Bayrağının yılmaz koruyucusudur. Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde ülkemizin içinde bulunduğu durumu ve vatandaşlarımızın sorunlarını en fazla gündeme getiren ve onlara sahip çıkan parti İYİ Parti'dir” dedi. İlçe başkan Filiz ayrıca; “İYİ olmak karakter ister, İYİ olmak, adil ve güvenilir olmak demektir, İYİ olmak, Atatürk'ün yolundan şaşmamak ve vatansever olmak demektir, İYİ olmak, önce Türk milleti, Türk Devleti ve Türk Bayrağı demektir, İYİ olmak, ülkenin tüm kaynaklarına, değerlerine ve tarihine sahip çıkan tam bağımsız Türkiye demektir, İYİ olmak, yalana, talana, yolsuzluğa ve yoksulluğa karşı olmak demektir, İYİ olmak, alnı ak, başı dik ve yüreği temiz olmak demektir, İYİ olmak, hem ülkemizin hem de vatandaşlarımızın menfaati için barışçı, kapsayıcı ve birleştirici olmak demektir. İYİ olmak, akıllı, çalışkan ve merhametli nesiller yetiştirmek demektir. İYİ olmak, içinde vatan, insan ve doğa sevgisini dorukta tutmak ve özellikle kadın ve çocukları baştacı etmek demektir. Biz İYİ Parti olarak, damarlarımızda akan asil kandan aldığımız güçle hiç durmadan çalışıp ülkemizi özlediğimiz İYİ, güzel ve güneşli günlere çıkaracağız. Biliyoruzki, dünyada taklit edilemeyen tek şey cesarettir. Cesaretin yoksa esaretin vardır. Eşsiz vatanımızı esaret altında bırakmamak için; Gün tükenecek, biz tükenmeyeceğiz Yol tükenecek, biz tükenmeyeceğiz Söz tükenecek, biz tükenmeyeceğiz. İYİ ki İYİ'ler var. İYİ ki İYİ Parti var. Doğum günümüz kutlu olsun" diyerek sözlerine son verdi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat