Özdilek

Siyaset

İYİ Parti İzmit ilçeden Türk Ocağı'na ziyaret

İYİ Parti İzmit İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz, Teşkilat Başkanı Sinan Yıldız, İlçe Başkan yardımcıları Kocaeli Türk Ocağı'nın yeni Başkanı Mustafa Arha ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

1 Nisan 2021 Saat: 22:12
İYİ Parti İzmit ilçeden Türk Ocağına ziyaret
İYİ Parti İzmit ilçeden Türk Ocağı'na ziyaret

İYİ Parti İzmit ilçeden Türk Ocağı'na ziyaret

Türk Ocağı'nın önemi, şimdiye kadar yaptıkları ve gelecek projeleri hakkında görüşen yöneticiler kırmızı çizgilerinin Atatürk ve Türk kimliği olduğunu belirttiler.

Pelin Coştur Filiz "Türk Ocağının kurucuları Hamdullah  Suphi Tanrıöver ve Yusuf Akçura'dan beri Türk Ocakları Cumhuriyet devrimlerinin savunucusu, koruyucusu ve Türkleştirme politikalarının en önemli parçalarından biri olmuştur. Günümüzde Atatürk'e, Türk kimliği ve kültürüne yapılan hakaretler Türk Ocağı'nın önemini bir kez daha gözler önüne sermiştir.
109 yıldır sürdürülen bu mücadelenin Kocaeli'deki temsilcileri olarak sizlerle çok daha yakın ve birlikte hareket etmemiz gerekiyor.
Eski Başkanımız Sn. Yücel Alpay Demir'e çalışmalarından dolayı tebriklerimi sunuyorum. Yeni başkanımız Sn. Mustafa Arha'ya ve yönetimine görevlerinde yılmaz başarılar diliyorum" dedi.
Kocaeli Türk Ocağı Başkanı Mustafa Arha ise ziyaretten çok memnun olduklarını ifade ederek Başkan Filiz'e plaket sundu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat