Özdilek

Siyaset

İYİ Parti İzmit İlçe den Azarbaycan'a destek

İYİ Parti İzmit İlçe Teşkilatı, Pelin Coştur Filiz, İlçe Teşkilatı Azerbaycan Dernekleri Federasyonu Başkanı Bilal Dündar'ı Haydar Aliyev Kültür Evinde ziyaret ettiler. Desteklerini belirti.

13 Ekim 2020 Saat: 13:50
İYİ Parti İzmit İlçe den Azarbaycana destek
İYİ Parti İzmit İlçe den Azarbaycan'a destek

İYİ Parti İzmit İlçe den Azarbaycan'a destek

İYİ Parti İzmit İlçe Teşkilatı, Pelin Coştur Filiz, İlçe Teşkilat Başkanı Sinan Yıldız, İlçe Muhasibi Salim Yaşar, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Erol Derin ve İlçe yöneticileri Kocaeli Azerbaycan Dernekleri Federasyonu Başkanı Bilal Dündar'ı Haydar Aliyev Kültür Evinde  ziyaret ettiler. 
Türk-Azerbaycan kardeşliğinin, Ermenilerin sivillere saldırılarının ve Karabağ'ın konuşulduğu ziyarette Başkan Pelin Coştur Filiz "Can Azerbaycan bizim iki devlet tek millet olarak gördüğümüz kardeşlerimizdir. Kendi topraklarını ve halkını koruyan Azerbaycan'ın her zaman yanındayız. 33 yıldır kanayan yaramız olan Karabağ'ın bir an önce işgalden kurtarılmasını diliyoruz. Sizlerin olsun Azerbaycan halkının olsun güvenliği ve ihtiyaçlarının karşılanması için üzerimize düşen herşeyi yapmaya hazırız. Ateşkese rağmen Ermenistan hala sivil halka saldırıyor. Bu saldırıları lanetliyor ve kayıplarımız için Allahtan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Türkiye devlet ve milletiyle her zaman Azerbaycanın yanındadır " dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat