Özdilek

Güncel

İGDER'den Önemli faaliyetler

İdealist Gençlik Derneği (İGDER),Sivil Toplum Merkezi’nde yaptığı toplantıda eğitim ve turizm alanında yapacağı faaliyetleri konuştu.

29 Haziran 2019 Saat: 07:14
İGDERden Önemli faaliyetler
İGDER'den Önemli faaliyetler

İGDER'den Önemli faaliyetler

İdealist Gençlik Derneği (İGDER),Sivil Toplum Merkezi’nde yaptığı toplantıda eğitim ve turizm alanında yapacağı faaliyetleri konuştu.

İGDER'den Önemli faaliyetler

 

2017 yılında kurulan İdealist Gençlik Derneği bu yıl faaliyetlerine kaldığı yerden devam edecek. Geçtiğimiz gün dönemin ikinci toplantısını gerçekleştirdi. Kocaeli fuarı Sivil Toplum Merkezi’nde İdealist Gençlik Derneği Başkanı Ferhat Ertem başkanlığında yapılan toplantıya dernek üyeleri yoğun bir katılım gösterdi. Dernek yönetimi, ilerleyen günlerde eğitim ve turizmi ön plana alarak karşımıza çıkacak. İGDER, toplantıda Ana Sultan Anaokulu Müdürü ve Eğitim Yöneticileri ve Uzmanları Derneği İl Başkanı ve Bölge koordinatörü Rümeysa Şen ve Giz Kişisel Gelişim Akademisi Sahibi Tuğba Yıldız’ı ağırladı.

Teşekkür etti

Toplantı sonrası konuşan İdealist Gençlik Derneği Başkanı Ferhat Ertem, “İdealist Gençlik Derneği olarak ikinci toplantımızı gerçekleştirdik. Toplantımızda eğitim ve turizmi değerlendirdik. Eğitim camiasının en bilinen ve sevilen isimlerinden olan Rümeysa Şen ve Giz Akademisi Sahibi Tuğba Yıldız ile eğitimi, Kocaeli Turizm Dernek Başkanı Soner Kılıç ile de turizmi değerlendirdik. Kendilerine katılımlarından dolayı çok teşekkür ediyoruz. İnşallah hep birlikte güzel projelere imza atacağız. Yeni yönetimimizde ekip ruhuyla hareket edeceğiz” dedi.

‘Ekip bizim için önemli'

İdealist Gençlik Derneği olarak ekip çalışmasına büyük önem verdiklerini ifade eden Başkan Ertem, “Enerjili kaliteli birbirleri arasında ve herkesle sağlıklı İletişim kurabilen profesyonelleşme yolunda her türlü adımı atan bir ekibimiz oluşmuştur. Bizler de siyaset üstü bir tavırla siyasetten uzak memleket meselesine yakın milli menfaatler ve tüm canlılara hizmet odaklı çalışmayı kendisine şiar edinmiş bir derneğiz. Çalışmalarımızda yararlı olmaktan başka bir kar gütmüyoruz. Dernek olarak genel yönetim 41 kişiden oluşuyor ana yönetim ise 12 komisyon bir genel koordinatör bir başkan yardımcısı ve birde başkandan oluşuyor” dedi.

Yönetim:

Başkan Ferhat Ertem

Başkan Yardımcısı Tuğba Kahyaoğlu

Genel Koordinatör İskender Kaan Yılmaz

Eğitim Komisyonu Başkanı Mustafa Arha

Kültür Sanat ve Turizm Komisyonu Başkanı Ferdi Şimşek

Dernekler ve Kurumlar arası İletişim Komisyonu Başkanı Nevin Gülçebi

Halkla İlişkiler ve Üye işlemleri Komisyonu Başkanı Cengiz Gülmez

Tanıtım Medya ve Organizasyon Komisyonu Başkanı Ayşe Aydın

Sosyal Hizmetler Komisyonu Başkanı Yıldız Özçelik

Ar-Ge Proje Komisyonu Başkanı Muazzez Özentürk

Spor hizmetleri Komisyonu Başkanı Önder Gündoğdu

Mali İşler Komisyonu Başkanı Cansu Canbaz

Üniversite Komisyonu Başkanı Melisa Demir

Lise Komisyonu Başkanı Ahmet Tezer

Denetim Kurulu Başkanı Tuncay Ertem

Yönetim Kurlu üyeleri:

Şeyma Avcı

Esma Kazdal Çimen

Gülsüm Demir

Elif Harmanlıklı Özdemir

Mecit Ünal

Birsen Akdağ

Selami Tosun

Selcan Özkan

Umut Karagöz

Habibe Gülmez

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat