Özdilek

Güncel

İDO beklenen Kabataş hattı seferlerini başlattı

İDO, ulaşım ihtiyaçlarına cevap verecek ve zaman avantajı sağlayacak hatlar açmayı sürdürürken, beklenen Kabataş hattı seferlerini başlattı.

24 Eylül 2020 Saat: 07:40
İDO beklenen Kabataş hattı seferlerini başlattı
İDO beklenen Kabataş hattı seferlerini başlattı

İDO beklenen Kabataş hattı seferlerini başlattı

Bostancı iç hat seferlerini misafirlerinin hizmetine sunan İDO, ayrıca her gün Kabataş- Bursa seferleri gerçekleştirecek.

Misafirlerine deniz yolculuğu keyfini, hız, emniyet ve konfor ayrıcalıklarıyla sunan İDO, uzun zamandır beklenen Kabataş hattı seferlerini başlattı. Ulaşım ihtiyaçlarını öngörerek yeni hatlar açan ve tüm hatlarının planlamasını oluşturan İDO, her gün Kabataş- Bursa seferleri ve günde iki kez Kabataş- Bostancı iç hat seferleri gerçekleştirecek.

 

Zaman kazandıran Kabataş- Bursa seferleri

İDO, zaman avantajı sağlayacak yeni hatlarına Kabataş – Bursa seferlerini de ekledi. Kabataş- Bursa seferleri her gün; Kabataş/ Kadıköy/ Bursa; Kabataş/ Kadıköy/ Yenikapı/ Bursa; Bursa / Yenikapı/ Kadıköy/ Kabataş rotalarını takip edecek.

Kabataş- Bostancı iç hat ve Kabataş- Bursa sefer saatlerimizle ilgili olarak www.ido.com.tr, İDO Mobil Uygulama ve terminallerimizde yer alan satış noktalarından bilgi alabilirsiniz.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat