Özdilek

Siyaset

Hürriyet; “Pazarcı esnafımızın sorunları bitecek”

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet pazar esnafıyla bir araya gelerek pazarcıların sorunlarını dinledi.Hürriyet toplantıda; "Pazarcı esnafımızın tüm sorunları bitecek." dedi.

16 Temmuz 2019 Saat: 19:10
Hürriyet; “Pazarcı esnafımızın sorunları bitecek”
Hürriyet; “Pazarcı esnafımızın sorunları bitecek”

Hürriyet; “Pazarcı esnafımızın sorunları bitecek”

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, pazarcı esnafıyla bir araya gelerek esnafın sorunlarını dinledi. Başkan Hürriyet sorunların hep birlikte çözüleceğini ifade etti.

Hürriyet; “Pazarcı esnafımızın sorunları bitecek”

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Doğu Kışla Kapalı Pazar Alanı’nda pazarcı esnafıyla bir araya geldi. Toplantıda belediye başkan yardımcıları birim müdürleri, Kocaeli Pazarcılar Odası Başkanı Ahmet Serim, oda yönetimi, Mehmet Ali Paşa Mahalle Muhtarı Yaşar Doğan’da hazır bulundu. Yaklaşık 500 esnafla kahvaltı programında bir araya gelen başkan Hürriyet esnafın sorunlarını dinledi. Başkan Hürriyet pazarcı esnafının sorunlarını hep birlikte çözeceklerini ifade etti.

“Sorunlara çözüm üreteceğim”

Programda ilk olarak konuşan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, ““Hepinize duyduğunuz güven ve her pazara geldiğimde gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ediyorum. Milletvekili dönemliğimde oy versin ya da vermesin herkesin derdine koştum. Bölücü siyaset yapmadım. Herkesi önce insan olarak gördüm. Şimdi başkanlık görevimi de aynı şiarla yapıyorum. Daha iyi bir İzmit için birlikte çözüm üretelim istedim. Kimseyi kırıp dökmeden ne yapabiliriz sizin için bunu konuşmaya geldim. Sizden tek bir ricam var. Hoşgörü içinde birbirimize olan sevgi ve saygıyı kenara koymadan güzel bir dille kendimizi anlatalım istiyorum. Burada ciddi bir sorun var biliyorum. Buraya gelmeden bir rapor çıkarttım. Sizlerin derdini dinleyip çözüm üreteceğim” dedi.

“Her şey yeniden düzenlenmeli”

Programda ilk olarak söz alan 40 senelik İzmitli pazarcı Esnafı Ünal Arslan, “Doğu Kışla Pazar yerinin yeniden düzenlenmesi ve pazardaki genel sorunların çözümleri hakkında konuştu. İzmit Pazarcı Esnafı Ünal Arslan, “Altyapıda ki kanalizasyon sorunu, birikinti meyil olmadığından sürekli Pazar içinde ki giderlerde kalıyor. Kötü kokuya sebep oluyor. Ayrıca balıkçılar bölümünün ıslak ve kaygan olması kazalara sebebiyet vermektedir. Pazar esnaf araçlarının giriş ve çıkış sorunları. Pazar sokaklarının ve yollarının dar olması. Sabah ve akşam saatlerinde kilitlenmesine sebep olmaktadır” dedi.

 

Hürriyet; “Öncelik İzmit esnafı”

Başkan Hürriyet son olarak, “Şehir dışından gelen esnaf sayısını bilmiyorum ama ben İzmit'in ekmeğini İzmit'in insanı yiyecek sözünü vermiştim. Aynı şekilde biz de çalışmalarımızda İzmit insanına öncelik tanıyacağız” diyerek sözlerini tamamladı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat