Özdilek

Spor

Hep birlikte yapacağız

Mali kongrede konuşan ve gündemi değerlendiren Kocaelispor Kulübü Başkanı Bahri Yavuz, transfer yasağı ile ilgili alacaklı 55 futbolcu ve teknik adamdan sadece 10 isim ile anlaşıldığını açıkladı

1 Haziran 2018 Saat: 07:09
Hep birlikte yapacağız
Hep birlikte yapacağız

Önceki gün gerçekleştirilen Olağan Genel Kurul Toplantısı’nın ardından Kocaelispor Kulübü Başkanı Bahri Yavuz, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Bir üyenin İsmetpaşa Stadyumu’nda yaşanan stadyuma bedava giriş hadiseleriyle ilgili çağrısına açıklık getirerek sözüne başlayan Bahri Yavuz, “4 yıllık yönetimimizdeki en büyük eksikliğimiz, maç günleri kapıda yaşanan tribüne bedava girişlerin önüne geçemememiz oldu. Buradaki suç tamamen bize aittir. Artık yeni sezondan itibaren yeni stadımızda maçlarımızı oynayacağız. Oradaki teknolojik gişeler, bu konunun önüne geçilmesinde bize çok çok daha iyi katkısı olacaktır” ifadelerini kullandı.

 

 10 İsim ile el sıkıştık

Bu konunun ardından tüm camianın merakla beklediği transfer tahtası ile ilgili yaşanan gelişmeleri de kamuoyuyla paylaşan Yavuz, “Transfer yasağının önündeki 55 alacaklı futbolcu ve teknik adamın 48-49 tanesiyle görüştük. Bu isimlerden şu ana kadar sadece 10’u ile el sıkıştık. Anlaştığımız futbolcularla da anaparanın 70’inde el sıkıştık. Geri kalan 45 isimle tekrar tekrar görüşmelerimiz olacak. Önümüzde bu konuyla ilgili 1 ay var. Transfer yasağının kalkması için büyük uğraş veriyoruz ancak burada kimseye de hayal satmıyoruz” dedi.

Büyükşehir bu hafta ödeyecek

Takımın transfer yasağının kalkmasına ihtiyacını olduğu ve taraftarların ne düşündüğünü bildiğini dile getiren Bahri Yavuz, “Son 10 yıldır takımın içinde bulunduğu durum ortada, geride kalan 4-5 yıllık süreçte de takım aynı isimlerle bir şeylerin mücadelesini veriyor. Farkındayız, taraftarlarımızda artık takımda kan değişikliği istiyor. KEV satışı sonrasında da beklentileri çok arttı. Ancak sabırlı olacağız, 25 milyonluk borcu, 9-10 milyon ile silmeye çalışıyoruz. Büyükşehir, anlaştığımız 10 ismin paralarını Perşembe veya Cuma günü hesaplarına yatıracak ve Kocaelispor ile bağlarını koparacak” şeklinde konuştu.

 

 Transferi haftaya tamamlayacağız

Transfer yasağını kaldırmak için son ana kadar ne yapılması gerekiyorsa yapılacağının bir kez daha sözünü veren Bahri Yavuz, mevcut oyuncularla da görüşmelerin hafta sonu başlayacağını ve Salı gününe kadar takımda tutmak istedikleri oyuncularla anlaşıp, bazı arkadaşlara veda edileceğini açıkladı. Yavuz, “Mevcut oyuncularımızdan sözleşmesi biten oyuncularımız oldu. Onlarla bu hafta sonu tekrar masaya oturacağız ve anlaşacağız. Takımdan birkaç oyuncu arkadaşımıza da emekleri için teşekkür ederek yollarımızı ayıracağız” dedi.

 

Ölü doğsun istemiyoruz

Yeni stadyumla ile ilgili de yeni sezon öncesi yapılması düşünülen çalışmaları paylaşan Bahri Yavuz, “Takımın 3-4 sene iddia geliri olmayacak. Çünkü aldığımız mali cezalar ortada. Bu yüzden stat çok önemli. Transferi açıp, yeni bir ekiple yeni stadyumda yeni hedeflere yol almak istiyoruz. Bu doğrultuda hedefimiz 10 bin kombine olacak. Localar içinde kentin önemli kurumlarına gideceğiz. Yaklaşık 40 locayı büyük şirketlere satarak hem kulübe katılmalarını hem de kulübe katkı sağlamalarını istiyoruz. Bu çalışmalar için transferi bekliyoruz. Ölü doğsun istemiyoruz” diyerek gündemi kamuoyuyla paylaştı.

Etiketler: Bahri Yavuz,

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat