Özdilek

Turizm

Hayalet Otele turist yağıyor

Antalya'nın Kemer ilçesinde, 2014'te kapanan 5 yıldızlı Naturland Eko Park ve Resort Otel, turistlerin ilgi odağı oldu...

29 Ekim 2018 Saat: 23:03
Hayalet Otele turist yağıyor
Hayalet Otele turist yağıyor

Hayalet Otele turist yağıyor

Hayalet Otele turist yağıyor Antalya'nın Kemer ilçesinde, 2014'te kapanan 5 yıldızlı Naturland Eko Park ve Resort Otel, turistlerin ilgi odağı oldu. detaylar haberimizde…

Turistlerin ilgi odağı oldu

Antalya'nın Kemer ilçesinde, 2014'te kapanan 5 yıldızlı Naturland Eko Park ve Resort Otel, turistlerin ilgi odağı oldu.

“Hayalet kasaba”

Kemer'de, 1991'de turizme açılan ve 130 bin metrekarelik alan üzerine kurulu otel, 692 yatak kapasitesi, amfitiyatrosu, ahırları, inka mağarası, akvaryumu, tenis kortu, açık yüzme havuzları, teleferiği ve aktivite merkezleri ile 'hayalet kasaba' görünümü aldı.

Her yandan icra geliyor…

Milyonlarca lira elektrik ve su borcunun yanı sıra çalışanlar ile alacaklılardan gelen icralarla birlikte otelin içinde bulunan taşınır demirbaşlara el koyulurken, otel, yerli ve yabancı tatilcilerin uğraş mekanı oldu.

Özellikle duvarlarda Rusça ve Ukraynaca yazıların yer aldığı görülürken, içeri girip, fotoğraf ve video çeken turistler, otelin neden işletilmediğini anlayamadıklarını belirtiyor.

“Harcanan paranın boşa gittiğini gördüm”

Rusya'nın başkenti Moskova'dan tatil için Kemer'e gelen Andrey Sergeev, "Bu yeri ziyaret etmek istedik arkadaşlarımla ama ne yazık ki burada harcanan tüm paranın boşa gittiğini gördüm. Çok üzüldüm. Ama yer çok güzel ve bunu tüm bölgeyi ziyaret eden turistler biliyor" dedi.

Rusya'nın Samara şehrinden tatil için gelen Aleksander Posipaiko ise "Çok ilginç bir yer" dedi.

Posipaiko, "Sanki başka bir dünyadayız. Herkes tabi ki merak ediyor; neden böyle büyük ve güzel bir otel bu kadar bakımsız kaldı? Ama maalesef sorularımıza cevap alamadık. Ne olacağını da bilmiyoruz" diye konuştu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat