Özdilek

Siyaset

Hatipoğlu,Körfez'in kaybetmeye lüksü yok

Milliyetçi Hareket Partisi Körfez Belediye Başkan Adayı Azmi Cihat Hatipoğlu; 'Körfez'in kaybetmeye lüksü yok dedi.

31 Ekim 2018 Saat: 18:23
Hatipoğlu,Körfezin kaybetmeye lüksü yok
Hatipoğlu,Körfez'in kaybetmeye lüksü yok

'Körfez'in kaybetmeye lüksü yok'

Milliyetçi Hareket Partisi Körfez İlçe Başkanı Zeki Gürsu ve Meclis Üyesi Adayı Ertan Peker ile  birlikte hedeflerini anlatan  Körfez Belediyesi Başkan Adayı Azmi Cihat Hatipoğlu, 'Körfez'in kaybetmeye asla lüksü yoktur. Körfez Belediyesi başkanı olduğumuz zaman  belediyemiz asla saat 5'te kapanan belediye olmayacak; vardiyalı sistem ile vatandaşlarımız günün her saatinde işlerini rahatlıkla yaptırma imkanı bulacak ve hizmet alacaktır' dedi.

Modern şehir olacak

Körfez'in bir sanayi şehri olduğunu vurgulayan Hatipoğlu,' Bu gün sanayi kuruluşlarını kaldırmamız imkansızdır. Sanayinin var olduğu, modern bir şehircilik anlayışı sağlamalıyız. Bununla ilgili ciddi çalışmalarımız mevcut. Bu kadar sanayi kuruluşunun var olduğu yerde; işsizlik olmamalıdır. Sanayi kuruluşlarının elaman alımları kesinlikle Körfez'de ikamet eden insanlardan olacaktır. Oluşturulacak TIR parkları ile şehir aralarına park eden araçlara çözüm bulacağız. "dedi.

'Çöpler gece toplanacak'

Gelişmiş modern ülkelerde, hiç bir zaman çöplerin gündüz saatinde toplanmadığına dikkat çeken Hatipoğlu, 'Çöpler kesinlikle gece toplanacaktır. Sabah insanlarımız kalktıkları zaman tertemiz bir çevre ile karşılaşmaları gerekir.  Gündüz çöp toplayan araçlar,  hem trafik akışına engel oluyor; hem de arzu edilen temizliğin sağlanmasını gerçekleştiremiyorlar."dedi.

'Görev istenmez verilir'

'Sizi aday olmaya yiten nedenler nedir? sorumuza ise Hatipoğlu, 'Bizde görev istenmez verilir. Biz de görevi 'emriniz olur' der yerine getiririz. Biz, çalışmanın ibaret olduğunu kabul eden bir düşüncenin neferleriyiz. Bizde göreve talip olmak gibi bir lüksümüz yok; verilen görevden de kaçma şansımız olmaz. Ben işimi her şeyden önce tutarım. Hele hele toplum yararına bir durum ise; bu çok daha önemlidir.  Benim ticari hiç bir bağım ve kaygım yoktur. Ben biliyorum ki Körfez'in kaybetmeye lüksü yoktur. Bu yüzden Körfez'in kazanması gerekiyor. Toplumun her kesimine hitap edecek bir konumdayım. Hiç bir ayırım gözetmeksizin; hizmet vereceğim. Körfezin tamamına hitap edeceğiz, ve birlik ve beraberlik içinde Körfez'i yöneteceğiz."dedi.

'Mahalle mahalle inceleyeceğiz'

'Körfez'in size göre en önemli sorunları nelerdir' sorumuza ise Azmi CihatHatipoğlu, ' Körfez'in şu sorunu var diyerek genelleştirmek doğru olmaz. Her mahallenin kendine has bir takım sorunları var. Kiminde yol sorunu var; kiminde trafik sorunu var; kiminde okul eksikliği var. Biz mahalle mahalle sorunlara eğileceğiz ve her mahallenin kendine has sorunlarını tespit ederek o sorunların giderilmesine çalışacağız. Örneğin İlimtepe mahallesinin sorunu ile Güney Mahallesi'nin sorunları farklıdır. Biz bunları tespit ederek çözümler üreteceğiz. Körfez'in genel en büyük sorunu ise yönetim sıkıntısıdır. Körfez iyi yönetilmiyor. Bunu herkes biliyor."dedi.

'Mal beyanında bulunacağım'

Göreve gelir gelmez mal beyanında bulunacağını belirten Azmi Cihat Hatipoğlu, 'Mal beyanını her yıl vatandaşlarla paylaşacağım. Ne benim ne de yakınlarımın mal varlığında artış olmayacaktır. ben bu güne kadar hiç bir ticari ilişki içinde olmadım. Bundan sonra da olmayacağım.  Belediyeye gelince geriye dönük belediyeyi incelemeye alacağım. Nasıl bir belediye aldığımızı bilmek ve bazı şeylerden insanlarımızın haberdar olması gerekir. Açık ve şeffaf yönetim; ilkemiz olacaktır. İşi ehline vereceğim; Körfez dışında asla ve katiyen alış veriş yapmayacağım. Her şey Körfez'de alınacaktır. Üreten; herkese eşin davranan bil belediyecilik anlayışımız olacaktır."dedi

Sahiller cazibe merkezi olacaktır

Körfez'de ki bütün sahillerde yeniden düzenleme yapacaklarını belirten Hatipoğlu, ' Buralar kesinlikle cazibe merkezi olacaktır. İnsanlarımız eğlenmek ve dinlenmek için başka yerlere gitmek zorunda kalmayacak; bizim sahillerimizden faydalanacak ve kullanacaktır. Buralarda işletmeler yapılacak, insanların buralarda eğlenmeleri ve  dinlenmeleri sağlanacaktır. Ayrıca Tuğrul Caddesi'nde yapacağımız yeni bir imar değişikliği ile sahile giden yol; önemli bir cazibe merkezi haline gelecektir. Bizim geçmişimiz, bizim teminatımızdır. Biz, hizmetin en iyisini yapmaya çalışacağız' dedi.

Göreve geldikleri zaman hiç bir zaman arsa satışı da gerçekleştirmeyeceklerini belirten Hatipolu, ' Tüketen değil üreten belediye olacağız."dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat