Özdilek

Spor

Harb-İşspor’da Şampiyon 72 Fabrika

Harb-İşspor ve +1 Fark ile iklim için ses ver Tersane Futbol Turnuvası 72 fabrika ve 99 fabrika arasında oynanan final maçı ile tamamlandı. Çekişmeli geçen maç sonunda gülen taraf 72 fabrika oldu

27 Aralık 2018 Saat: 23:51
Harb-İşspor’da Şampiyon 72 Fabrika
Harb-İşspor’da Şampiyon 72 Fabrika

 Gölcük Tersane Komutanlığı çalışanları arasında düzenlenen Tersane Futbol Turnuvası Keskin Olimpik çim halı saha tesislerinde oynanan final maçı ve ardından düzenlenen ödül töreniyle sona erdi. Keskin Olimpik çim halı saha tesislerinde düzenlenen turnuvada final maçından önce üçüncülük maçı oynandı. Bu maçı 31 B Fabrika takımı kazanırken turnuvanın üçüncüsü oldu. Final maçında ise 72 Fabrika ile 99 Fabrika takımları karşılaştı. Karşılaşmayı 72 Fabrika takımı kazanarak turnuvanın şampiyonu oldu.

 

Turnuvaya büyük ilgi

Final maçının ardından düzenlenen ödül törenine, Gölcük Belediye Başkan vekili Sedat Kul, Türk Harb‐ İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı Turhan Yıldız, CHP Gölcük Belediye Başkan adayı İsmet İşeri, AK Parti Gölcük Belediye Başkan aday adayı Ali Yıldırım Sezer, Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Başkanvekili Hüseyin Bat, Harb‐ İşspor Başkanı Selami Bulut, +1 Fark ile Gölcük Down Sendromlular Derneği Başkanı Belgin Abanoz Abanoz ve Gölcük Tersane Komutanlığı çalışanları katıldı. Turnuvada şampiyon olan 72 Fabrika takımına kupasını Gölcük Belediyesi Başkan Vekili Sedat Kul ve Başkan Turhan Yıldız birlikte verirken turnuvada diğer dereceye giren takımlara ödül, madalya ve kupaları takdim edildi.

 

 Yıldız şampiyonu kutladı

 

Ödül törenin ardından Türk Harb‐ İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı Turhan Yıldız “Turnuvaya katılan tüm takım oyuncularına teşekkür ediyorum. O kadar yoğun ve ağır işinizin arasında futbola da yer ayırdığınız için hepinizi tebrik ediyorum. Bu turnuvanın kaybedeni yok bana göre hepiniz gönüllerin şampiyonusunuz. Özellikle +1 Farkla Down Sendromlular Derneği üyeleri bu turnuvanın şampiyonudur. Bir kez daha turnuvaya katılan takımlara yönetim kurulum adına teşekkür ederken şampiyon olan 72 Fabrika takımını kutluyorum” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat