Özdilek

Güncel

AFAD çalışanı kalbine yenildi

Kocaeli AFAD İl Müdürlüğünde arama ve kurtama teknisyeni olan Halil İbrahim Kılınç gece saatlerinde evinde geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi.

13 Temmuz 2018 Saat: 19:48
AFAD çalışanı kalbine yenildi
AFAD çalışanı kalbine yenildi

Acı vefat haberinin duyulmasıyla şok yaşayan Kocaeli AFAD çalışanları,Kılınç’ın KartepeAtaevler Mahallesindeki evine akın etti. Sağlık ekiplerinin uzun süre kalp masajıyla hayata döndürmeye çalıştığı teknisyen tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.Yeni evlenen ve ailesi Şanlıurfa’da yaşayan Halil İbrahim Kılınç, yapılan incelemeler sonrası Kocaeli Devlet Hastanesinin morguna kaldırıldı.3 yıl önce Kocaeli AFAD İl Müdürlüğüne tayin olan ve aldığı dairenin taksitlerini ödeyen Kılınç’ındürüst, ahlaklı ve çalışkan bir karaktere sahip olduğunu vekurumda çok sevildiğini söyleyen AFAD İl Müdürü Salim Tekoğul, “Yeri doldurulamayacak bir arkadaşımızı kaybettik. Kocaeli AFAD ailesi olarak hüznümüz çok büyük. Metin olmaya çalışıyoruz. Kardeşimize Allahtan rahmet, ailesine, dost ve yakınlarına sabır diliyoruz” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat