Özdilek

Siyaset

Güneş ve Tatar Kırıkkale ve Kırşehir’de 18 maddeyi anlattı

24.Dönem CHP Kocaeli Milletvekilliği ve Genel başkan yardımcılığı yapan ,Kocaeli siyasetinin önemli siması Prof.Dr. Hurşit Güneş, ve Önceki dönem Gebze CHP İlçe Başkanı Sedat Tatar ile beraber Referandumu anlatıyor.

5 Nisan 2017 Saat: 11:23
Güneş ve Tatar Kırıkkale ve Kırşehir’de 18 maddeyi anlattı
Güneş ve Tatar Kırıkkale ve Kırşehir’de 18 maddeyi anlattı

Güneş, bu haftaki programı kapsamında ise Orta Anadolu'daki illerde bulunan Sivil toplum kuruluşlarıyla  buluşarak 16 Nisan’da yapılacak olan referandumda yapılmak istenen anayasa değişikliğinde yer alan 18. maddeyi anlattı.

Kırıkkale ve  Kırşehir oldu. Güneş ve Tatar, bu iki  İlinde  Sivil toplum kuruluşlarının temsilcisi ve üyeleriyle toplantılar yaparak ; bu referandumun bir parti seçimi olmadığını ,sonucun “EVET “ çıkması  durumunda ülkenin büyük ekonomik ve siyasi çöküntünün içine gireceğini, Avrupa ülkeleriyle çok büyük sıkıntıların yaşanacağını, çok yüksek olan İşsizlik oranının daha da artacağını, seçilecek Partili Cumhurbaşkanının her kesimin ortak Cumhurbaşkanı olmayacağını, bölünme ve kutuplaşmanın artarak devam edeceğini söyledi. Güneş, ekonominin durumunu verilerle anlatmayı da ihmal etmedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat