Özdilek

Güncel

Goodyear çalışanları ile yemek yedi, övgüler yağdırdı

Başkan Karaosmanoğlu, Goodyear Fabrikasında işçilerin öğlen yemeği yedi, çalışanlara övgü ile. “Sizleri çok seviyoruz. Hepinize sağlıklı ve mutlu bir yaşam diliyorum” dedi.

28 Aralık 2017 Saat: 11:35
Goodyear çalışanları ile yemek yedi, övgüler yağdırdı
Goodyear çalışanları ile yemek yedi, övgüler yağdırdı

 Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Goodyear Lastik Fabrikasını ziyaret ederek işçilerle öğlen yemeğinde buluştu. Çalışanlarla bol bol sohbet eden Karaosmanoğlu, yemekhanede emekçilere yaptığı konuşmada, “Öncelikle sizlere sağlık ve mutluluklar diliyorum. Sizler gibi güzel insanlarımızı seviyoruz. Sizin için çalışmak bizim için büyük bir onurdur” dedi.

 

“İşçi kardeşlerimizke bir araya geliyoruz”

Lastik-İş Sendikası Genel Başkanı Abdullah Karacan, Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Gültekin Görüm, İmalat Müdürü Turgut Kaynakçıoğlu ile fabrika yetkilileri eşlik ettiği ziyarete konuşmasını sürdüren Karaosmanoğlu, “Yakaladığım her fırsatta fabrikalarımızı ziyaret ediyor, işçi kardeşlerimizle bir araya geliyoruz. Bu ziyaretlerimizde yediğimiz yemekleri çalışanlarla birlikte yiyoruz. Benim için en güzel yemek de sizlerle olanıdır” ifadelerini sarf etti.

 

“Türkiye’ye örnek bir sendikacılık yapıyor”

Lastik-İş Genel Başkanı Abdullah Karacan’ın Türkiye’ye örnek bir sendikacılık yaptığını da ifade eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “İşveren ve çalışanın ortasını bulan, hiçbir tarafın zarar görmesine müsaade etmeden bir sendikacılık örneği veriyor. Şunu belirtmem gerekir ki doğru olan da budur. Ülkesini ve bayrağını seven, emekten ve çalışandan yana, çalıştıranı da unutmayan bir sendikacılık anlayışı var. Şahsen kendisini seviyoruz. Bizlerde sizlere layık bir şekilde çalışıyoruz. Allaha şükürler olsun ki Kocaeli artık eskisi gibi kokan bir kent değildir. Sahilleri başta olmak üzere kentimizde çok güzel adımlar attık. Durmak yok yola devam diyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.

 

“ülkemize yatırım yapanlara teşekkür ediyorum”

Goodyear Fabrikası işçileri ile tanışma ve kaynaşma amacıyla yenile öğlen yemeğinden sonra da fabrika yetkililerinden genel bir bilgi alan Karaosmanoğlu, iş güvenliği konusunda fabrikadaki farkındalığın en üst seviyede olmasından dolayı da kurum temsilcilerini tebrik etti. Yeni yatırımlarla Türkiye’nin daha da büyüyeceğini özellikle belirten Karaosmanoğlu, “Özellikle yurt dışından gelerek ülkemize yatırım yapan her kuruma teşekkür etmek istiyorum. Büyükşehir olarak üzerimize düşen her türlü görevi yapmaya da hazırız” vurgusu yaptı.

 

“Temiz su kaynaklarımızı koruyoruz”

Kocaeli’de sanayinin kullandığı gri suyun Türkiye’ye örnek bir uygulama olduğunu Goodyear yöneticileriyle olan birlikteliğinde söyleyen Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Atık sularımızı geri dönüşümünü arıtma tesislerimizdeki yeni yatırımlarımızla sağlayarak, fabrikalarımızın ihtiyaç duyduğu işletmedeki suyu tedarik etmiş oluyoruz. Bu sayede temiz su kaynaklarımızı da koruyoruz. Kentimizdeki çevre yatırımlarına ağırlık verirken, gerek OSB’ler gerekse üretim gerçekleştiren tüm sanayi yatırımlarını havadan, karadan ve denizden kontrol ederek insanımızın sağlığına olumsuz etki etmelerine müsaade etmiyoruz” diyerek açıklamasını tamamladı. Görüşme karşılıklı fikir alışverişinin ardından sona erdi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat