Özdilek

Spor

Gölcükspor şirketleşme yolunda

Gölcük Sanat Galerisi’nde olağanüstü genel kurulunu gerçekleştiren Gölcükspor’da Başkan Ahmet Şahin Anonim Şirket olmak için üyelerden tam yetki aldı

28 Aralık 2018 Saat: 10:44
Gölcükspor şirketleşme yolunda
Gölcükspor şirketleşme yolunda

Gölcükspor Yönetim Kurulu, Gölcük Belediyesi Sanat Galerisi’nde Olağanüstü Genel Kurulunu gerçekleştirdi. Kongreye 379 delegeden sadece 120 delege katıldı. Mevcut Başkan Ahmet Şahin, yönetimi ekonomik anlamda güçlü konuma getirmek adına kısa bir süre önce olağanüstü genel kurul kararı almıştı. Mevcut yönetimden daha önce Ahmet Arık, Emirhan Yılmaz ve Akın Dilaver istifa etmiş yerlerine yedek listeden Sezgin Ellibeş ve Sezgin Deniz alınmıştı. Bazı yöneticilerin toplantılara katılmaması ve yeteri kadar destek vermemeleri adına böyle bir karar alan Başkan Ahmet Şahin, eski yönetimden 7 ismin yerine 7 yeni isim alarak hem yönetimini güçlendirdi, hem de güven tazeledi.

 

 Divan başkanı kocaman

Gölcükspor’un olağanüstü genel kurulunda divan başkanlığını Necmi Kocaman yaparken yardımcılıklarını Mehmet Beşbıçak ve Adnan Zorer yaptı. Kongreye Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Lütfü Yılmaz, AK Parti Belediye Başkan aday adaylarından Zekeriya Savaş ve Nazım Usta, CHP Belediye Başkan adayı İsmet İşeri, KASKF Başkanı Murat Aydın, amatör spor kulüp Başkanları ve Gölcükspor üyeleri katıldı. Kongre Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Daha sonra yönetim kurulu faaliyet ve denetleme kurulu raporları okunarak delegelerin oybirliği ile kabul edildi.

 

İşeri; geç alınmış karar

Olağanüstü Genel Kurul’da alınan en önemli kararlardan birisi dernek statüsünde olan Gölcükspor’un Anonim Şirket olması için yönetim kuruluna tam yetki verilmesi oldu. Bu konu hakkında kongre delegelerini ise Mali Müşavir Gölcükspor eski yönetim kurulu üyesi İsmet İşeri bilgilendirdi. İşeri, dernek statüsünde olan Gölcükspor’un şirketleşmesi halinde çok büyük avantajlarının olacağının altını çizerek bu kararın Gölcükspor için geç alınmış bir karar olduğunu söyledi. İşeri, Gölcükspor’un şirketleşmesi halinde kulübe yönetici akışının daha kolay ve zahmetsiz olacağını ifade etti.

 

Şirketleşmeye tam destek

Gölcükspor’un olağanüstü genel kurulunda, dilek ve temenniler bölümünde söz alan, Gölcükspor eski genel kaptanı Adem Ellibeş ve diğer konuşmacılar şirketleşmeye tam destek verdiler. Kongreye katılan KASKF Genel Başkanı Murat Aydın da, şirketleşmenin önemine dikkat çekerek, “Şirketleşemeyen kulüpler maalesef batmaya mahkumdur. Bu nedenle, Ahmet Şahin’in aldığı bu kararı son derece olumlu buluyorum. Çünkü Türkiye Futbol Federasyonu kulüplerin şirket olmasını istiyor. Çünkü Şirketleşmenin kulüplere çok büyük faydaları var. Bunu hep birlikte göreceğiz ve keşke daha önce şirketleşseydik diyeceğiz” dedi. 

 

 Yönetim kurulu yenilendi

Konuşmaların ardından, kongreye tek listeyle giren Ahmet Şahin’in listesi oy birliği ile kabul edildi. Eski yönetim kurulundan çıkan Ahmet Arık, Hasan Şahin, Semih Sofu, Kürşat Çakıroğlu, Şener Meteer, İlhan Dişli, Akın Dilaver, Engin Saral ve Emirhan Yılmaz’ın yerine yönetime giren yeni isimler ise Ahmet Balaban, Bulut Aydın, Burak Barış, İlyas Akman, Kaan Doğuhan Yılmaz, Kadir Özdemir ve Turgay Olgun oldu. Gölcükspor yeni yönetim kurulu yapacağı ilk toplantıda görev dağılımını gerçekleştirecek.

 

 Gölcükspor yeni yönetim kurulu

 

Ahmet Şahin

Temel Erten

Mehmet Yaşar

Emrullah Çamur

Hasan Uzuner

Rıdvan Zengin

Alper Öz

Bilal Savdert

Murat Ağacan

Olcay Balaban

Ömer Şekerci

Zafer Birdal

Sezgin Ellibeş

Sezgin Deniz

Ahmet Balaban

Bulut Aydın

Burak Barış

 İlyas Akman

 Kaan Doğuhan Yılmaz

 Kadir Özdemir

Turgay Olgun

DENETLEME KURULU

Keramettin Tetik

Murat Can

Arif Kulaksız

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat