Özdilek

Siyaset

Gergerlioğlu, “Dilovası’na DEM belediyeciliği çok yakışacak”

DEM PARTİ’nin Dilovası’nda düzenlediği aday tanıtım programında konuşan Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu, Dilovası’na DEM belediyeciliği çok yakışacak dedi.

20 Şubat 2024 Saat: 23:46
Gergerlioğlu, “Dilovası’na DEM belediyeciliği çok yakışacak”
Gergerlioğlu, “Dilovası’na DEM belediyeciliği çok yakışacak”

Gergerlioğlu, “Dilovası’na DEM belediyeciliği çok yakışacak”

Edirne ve Kandıra’dan Kocaeli’ne selam var

Edirne’den Eski Eş Genel Başkan Selahattin Demirtaş’ın, Kandıra’dan Figen Yüksekdağ’ın ve Ankara Büyükşehir Belediye Eş Başkan Adayı Gülten Kışanak’ın selamlarını ileterek konuşmasına başlayan Gergerlioğlu, “Cezaevlerini ziyaret ediyorum. Tüm siyasi tutsakların selamlarını getirdim sizlere. Kocaeli’de özgürlük mücadelesinin, hak mücadelesinin yılmaz neferleri arkadaşlarımızı da anmadan geçmeyeceğim. İlk olarak onları anacağım. Sevgili Mehmet Alçınkaya’nın, sevgili Damla Bağcı’nın, sevgili Osman Kurum’un, sevgili Ebubekir Çoban’ın tüm halkımıza sevgi ve selamlarını getirdim.” ifadelerini kullandı.

Mustafa Avcı Dilovası’na bin umut getirdi

DEM PARTİ adaylarını tanıtan Gergerlioğlu, “Ağrı Eleşkirt Belediye Başkan Adayımızı Gebze’den gönderiyoruz. Menderes Yıldız arkadaşımız Eleşkirt’te belediye eş başkan adayımızdır. İnşallah belediyeyi de kazanacak. Hasan Özgüneş arkadaşımız Şırnak vekilimiz olarak 27. Dönem’de onunla birlikte çalıştık, mücadeleci, gayretli, ilkeli, idealist, eğitimci bir arkadaşımız ve yine sahalarda yine Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı olarak aramızda. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Eş Adayımız Selda İlgöz arkadaşımız bugün Ankara’da tanıtım toplantısında. Yanımızda değil fakat en kısa sürede hep birlikte beraber olacağız.  Şevin Coşkun arkadaşımız geçtiğimiz dönem 27. Dönem birlikte çalıştık, gayretli samimi, fedakar arkadaşımız Muş’un bütün sorunlarını Türkiye’nin tüm sorunlarını gündem etti ve şimdi yine yanımızda Dilovası’nda onu sizlerin oyları ile Belediye Eş Başkanımız olarak göreceğiz inşallah. Değerli Başkan Adayımız Mustafa Avcı onu size tanıtmaya gerek yok çünkü yılların mücadele insanı. Yılların gayret eden insanı 2007’de Kocaeli’de Bin Umut Adayları’ndandı. Belki umut yok denilen bir yerde Mustafa Avcı bir değil bin umut var diyordu. Süreç içinde bu mücadelenin hep içindeydi. 2019’da Van’da yine adaydı ve büyük gayretler göstererek seçimi kazandı. Bir mücadele insanı olarak şu anda Dilovası Belediye Başkan Adayımız ve inşallah sizin oylarınız ile iki kardeşimiz de belediyede büyük bir temsiliyeti sergileyecekler. Darıca’da Erkan Şık ve Hakime Kahraman arkadaşımız ile sizlerin huzuruna varacağız. Darıca’da bizim için önemli bir bölge. Darıca’da önemli bir gayretimiz olacak aday arkadaşlarımızı tebrik ediyoruz, yolları açık olsun.

Dilovası’nda iddialıyız

Kent uzlaşısının olmadığı her yerde aday çıkaracaklarını belirten Gergerlioğlu, “Şu anda biz varız, buradayız ve bu ülkenin sorunlarını biliyoruz. Ülkenin en büyük insan hakları sorunu olan Kürt sorununu halletmek için varız diyoruz. Gerek genel seçimlerde gerek yerel seçimlerde sizlerin temsiliyeti için sahalara çıktık ve bizlere bu payeleri verdiniz. İşte 27. Dönem’de bana bu onuru bahşettiniz, 27. ve 28. dönem’de Kocaeli’ni ve Türkiye’yi temsil ettik ve etmeye devam ediyoruz. Sadece DEM Parti vekili değiliz sadece Kocaeli vekili değiliz tüm Türkiye’nin vekiliyiz ve tüm ülkenin sorunları ile ilgileniyoruz çözümler bulmaya çalışıyoruz. Bu yerel seçimlerde de herkesin oyu ile bu temsiliyeti yerele de taşıyacağız. Önceki seçimlerde biz Dilovası’nı az bir farkla kaçırdık çünkü bir ittifak halinde girmiştik. O zaman istediğimiz olmadı belki fakat bu seçimlerde önemli bir iddiamız var.” ifadelerini kullandı.

AK Parti Hamza Şahir’i aday göstermeyerek bizi haklı çıkardı

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’in bu dönem aday gösterilmemesi üzerine konuşan Gergerlioğlu, “Biz kendisini dönem içinde bol bol eleştirdik, AK Parti’liler haksızsın dediler ama aday göstermeye gelince bizi haklı buldular, kendisini aday göstermediler. Nasıl aday göstersinler? Dilovası’nın bir belediye binası vardı, belediye binası yıkıldı kaç ay oldu sorarım size! 1 sene geçti üzerinden. Nerede belediye kardeşim? Belediyeciliği yıktınız, yerle bir ettiniz de belediye binasını niye yıktınız? Değerli arkadaşlar nasıl ki Sn. Hamza Şayir’i aday göstermediler bizi haklı çıkarttılar biz yine haklı çıkacağız ve bu dönem de Dilovası’nda Belediye Başkanlığı’nı hepimizin gayreti ile kazanacağız inşallah.” dedi.

Tüm gücümüz ile bize verdiğiniz bu onuru temsil etmeye çalışıyoruz

TBMM’de tüm güçleri ile büyük bir gayret halinde olduklarını belirten Gergerlioğlu, “Tüm engellemelere rağmen ülkedeki sorunların çözümü için uğraşıyoruz, başka bir şey için değil. Sorunlar var, hiç kimse hasıraltı etmesin, sümenaltı etmesin, bu ülkenin sorunları var ve hep birlikte halledeceğiz. Arkadaşlarımız gerek Meclis’te gerek sahada! Tüm bu sorunların çözümü için önemli bir uğraş veriyorlar. Bizler de gerek Koceli’nin sorunları gerek ülkenin tüm sorunları hakkında gece gündüz canla başla tüm arkadaşlarımız ile çalışıyoruz. İnanın ki Kocaeli’nin il ve ilçe sorunlarına hakimiz. Sizin verdiğiniz yetki ile elimizden gelen tüm milletvekili yetkilerini kullanıyoruz. Soru önergelerimiz ile araştırma önergelerimiz ile yasa tekliflerimiz ile bizzat yürütmenin yüzüne söylediğimiz cümleler ile itirazlarımız ile sizin temsilciniz olmaya çalışıyoruz. Bunu yapmaya çalışıyoruz çünkü biliyoruz ki bu halka layık olmak kolay değildir. Tüm gücümüz ile bu onuru temsil etmeye çalışıyoruz.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat