Özdilek

Kültür/Sanat

Gebze’de Alişan rüzgarı esti

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Gebze Yaz Konserlerinin ikincisi Alişan ile oldu. Alişan hayranlarına coşkulu dakikalar yaşattı.

10 Ağustos 2019 Saat: 11:41
Gebze’de Alişan rüzgarı esti
Gebze’de Alişan rüzgarı esti

Gebze’de Alişan rüzgarı esti

Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Gebze Yaz Konserlerinin ikincisi Alişan ile oldu. 

 

Gebze’de Alişan rüzgarı esti

 

Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Gebze Yaz Konserlerinin ikincisi Alişan ile oldu.  Gebze Metin Oktay Stadını dolduran binlerce Gebzeli ünlü şarkıcı Alişan’ın hareketli parçalarıyla coştu. Sevilen sanatçı Alişan sahne performansı ile göz doldururken, konsere gelen binlerce Gebzeli gönüllerince eğlendi.

 

Alişan’ın performansı göz doldurdu

 

Hafızalara kazınmış şarkılarını Gebzeli hayranları için söyleyen ünlü şarkıcı Alişan bayram öncesi Gebzelilere muhteşem bir konser verdi. Gebzeliler için slow ve hareketli birçok şarkı seslendiren Alişan’ın sahne performansı ve enerjisi iki saatlik konser boyunca hiç düşmedi.

 

Yeni tarzı ile beğenildi

 

Albüm öncesinde çıkardığı rap türünde single'la müzikseverlerin karşısına çıkan Alişan 'Yağmurlar' adlı şarkıya, YouTuber Furkan Özsan ile düet yapmıştı. Tarzının dışında ilk kez bir rap şarkısı söyleyen sanatçının eseri Gebzeliler tarafından çok beğenildi.  Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Yaşar Çakmak, Başkan Doç. Dr. Tahir Büyükakın’ın selamlarını ileterek Gebzelilere keyifli bir akşam diledi. Sanatçı Alişan’a çiçek takdim etti. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat