Özdilek

Aşayiş

Forklift ile otomobil çarpıştı

Kartepe ilçesi Suadiye'de meydana gelen trafik kazasında, cadde üzerinde bir TIR'dan yol çalışması için parke indiren Forklift ile otomobil çarpıştı.

15 Ocak 2018 Saat: 12:13
Forklift ile otomobil çarpıştı
Forklift ile otomobil çarpıştı

Kartepe ilçesi Suadiye Mahallesi Çepni Caddesi üzerinde meydana gelen trafik kazasında, cadde üzerinde bir TIR'dan yo çalışması için parke indiren Forklift ile  İzmit istikametinden  Suadiye Merkez  istikametine gitmekte olan  Betül Esin'in kullandığı 41 SL 503 plakalı  hususi otomobil çarpıştı. 

Kazada Halıcı'nın kullandığı  forklift su kanalına devrildi. Betül Esin'in kullandığı otomobil ise  yaklaşık 30 metre  ileride durdu. Kazayı görenlerin haber vermesi  ile olay yerine gelen itfaiye ekipleri yaralıları araçlardan çıkarttı.  Kazada yaralanan Forklift sürücüsü Sezai Halıcı, otomobil sürücüsü Betül Esin ve yanında  bulunan babası Ahmet Esin olau yerinde yapılan müdahaleleri sonrası hastaneye kaldırıldı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat