Özdilek

Kültür/Sanat

Etkinlikizi Yeni Yıla Cazla Başlıyor

Flapper Swing ve Esra Kayıkçı Quartet ile devam eden caz akşamları, yeni yılın ilk konserini Jazz Sisters ile başlıyor.

6 Ocak 2020 Saat: 12:16
Etkinlikizi Yeni Yıla Cazla Başlıyor
Etkinlikizi Yeni Yıla Cazla Başlıyor

Etkinlikizi Yeni Yıla Cazla Başlıyor

     Etkinlikizi Kültürel Etkinlikler Platformu,  İzmit’te Caz Akşamları’nın ilk konseri olan Standart a la Turc Project ile 2019 yılının Ekim ayında İzmitli caz severlerle buluşmuştu. Flapper Swing ve Esra Kayıkçı Quartet ile devam eden caz akşamları, yeni yılın ilk konserini Jazz Sisters ile gerçekleştirecek.

    İlk kez 2019 Dünya Kadınlar Günü için bir araya gelen Jazz Sisters vokalde Sanat Deliorman, piyanoda Bilge Günaydın, kontrbasta Eylül Güntekin ve davulda Buse Şimşek'ten oluşuyor. Türk kadın müzisyenlerinin cazdaki yeni birliği, sesi ve dokunuşu olmayı hedefleyen ekip; caz klasiklerinden bossa nova’lara, bebop’tan funk’a uzanan; Türkçe söz yazılmış caz parçalarından, sevilen cover’lardan oluşan zengin bir repertuara sahip.

     8 Ocak Çarşamba günü 19.00’da Kocaeli Yüksek Öğrenim Derneği (KYÖD) sosyal tesisinde gerçekleştirilecek olan konserin biletlerini www.biletino.com adresinden ya da KYÖD gişesinden alabilir, Etkinlikizi sosyal medya hesaplarını takip ederek, konser, tiyatro ve söyleşilerden haberdar olabilir, ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat