Özdilek

Aşayiş

Erman'ın ailesi konuştu

Erman Kızlıtan'ın babası Recep Kızıltan ile amca Mustafa Kızıltan cesedin getirildiği Kocaeli Devlet Hastanesinde yaptıkları açıklama yaptı.

8 Temmuz 2018 Saat: 16:52
Ermanın ailesi konuştu
Erman'ın ailesi konuştu

Erman Kızlıtan'ın babası Recep Kızıltan ile amca Mustafa Kızıltan   cesedin getirildiği Kocaeli Devlet Hastanesinde  yaptıkları açıklamada “ Emniyetimiz ile birlikte  hareket ettik. her gelişmeden haberimiz oldu. Bizde polis de edindiğimiz bilgileri paylaştık.  Tüm deliller toplandı. Polis operasyon yaparak Erman’ın eski  iş ortağı olan  A.G ile ona olayda yardım eden T.A., C.Ö vve  H.S isimli şahsılar gözaltına alındı.  Biz olayın sebebini  nasıl yaptıklarını bilmiyoruz. Nasıl öldürdükleri otopsiden sonra anlaşılacak.  Erman'ı ayakkabısından  teşhis ettik.  Kocaeli İl Asayiş Şube Müdüründen,Şube Müdürümüzden, Cinayet Büro  Amiri ile  ekipte yer alan herkesten allah razı olsun. sayın savcımız Burak Erdoğan’a da ayrıca teşekkür ediyoruz.   Oğlumuz bulundu. Oğlumuzu  öldürenler yakalandı.Cenaze Kartepe Suadiye üzerinde dağlık ve ormanlık alanda gömülü vaziyette bulundu.  Şahsı düşüncemiz  olayı  maddi açıdan menfaat sağlamak için  gerçekleştirdikleridir" şeklinde görüşlerini ifade ettiler.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat