Özdilek

Turizm

EMITT’te İmamoğlu’na büyük ilgi

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, bu yıl 24’ncüsü düzenlenen EMITT Fuarı’na katıldı. Fuarda İmamoğlu’na ilgi yoğun oldu.

2 Şubat 2020 Saat: 13:15
EMITT’te İmamoğlu’na büyük ilgi
EMITT’te İmamoğlu’na büyük ilgi

EMITT’te İmamoğlu’na büyük ilgi

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, bu yıl 24’ncüsü düzenlenen EMITT Fuarı’na katıldı. Fuarda İmamoğlu’na ilgi yoğun oldu. Sürmene standında horona duran, Balıkesir Edremit standında vatandaşlara zeytin fidanı dağıtan İmamoğlu, Filistin standında kardeşlik mesajı verdi.

TÜYAP / İSTANBUL İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, sabah saatlerinde 11 büyükşehir belediyesi yetkilileriyle “Üretimin Desteklenmesi, Planlanması ve Ürünlerin Pazarlanması Çalıştayı”nda bir araya geldi. Açılış konuşmasını yapıp, gazetecilerin sorularını yanıtlayan İmamoğlu, buradan TÜYAP’a geçti ve bu yıl 24’ncüsü düzenlenen Turizm ve Seyahat Fuarı’na (EMITT) katıldı. İmamoğlu’na, fuarın düzenlendiği TÜYAP’ı sınırlarında barındıran Büyükçekmece İlçesi’nin Belediye Başkanı Hasan Akgün de eşlik etti. Fuara katılım gösteren stantları dolaşan İmamoğlu, ziyaretçilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı.

“Biz, her zaman kardeşiz”

Hemen her stant, Ekrem İmamoğlu’nu misafir etmek için birbirleriyle yarıştı. Fuarı ziyaret eden vatandaşlar da İmamoğlu ile fotoğraf çektirmek için büyük uğraş verdi. İmamoğlu’nun fuar alanında gerçekleştirdiği gezi, yoğun ilgi nedeniyle zaman zaman izdihama dönüştü. Sürmene standında horona duran İmamoğlu, Balıkesir Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan ile birlikte de vatandaşlara zeytin fidanı dağıttı. Filistin standına uğrayan İmamoğlu’na Filistin bayraklı atkı hediye edildi. Stanttaki görevlilerle sohbet edip fotoğraf çektiren İmamoğlu, “We are brothers everytime” (Biz, her zaman kardeşiz) dedi. İmamoğlu, fuardan başladığı gibi, yoğun ilgi altında ayrıldı.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat