Özdilek

Siyaset

Ekonomiye DEVA reçetesi

Genel Başkan Ali Babacan liderliğinde Türkiye sathında hızla teşkilatlarını tamamlayan DEVA Partisi’nde Kocaeli İl Teşkilatı, ilçe açılışlarının ardından eğitim çalışmalarına da başladı

13 Ekim 2020 Saat: 01:45
Ekonomiye DEVA reçetesi
Ekonomiye DEVA reçetesi

2 Temmuz’da Genel Başkan Ali Babacan tarafından Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi İl Başkanı olarak Adem Koç’a yetki verilmesi ile başlayan DEVA Partisi’nin Kocaeli’ndeki kuruluş çalışmaları, ilçe binalarının bir bir açılmaya başlamasıyla artık son noktaya yaklaşırken il yönetiminde eğitim çalışmalarına da başlandı.

Birinci öncelik ekonomi

Yoğun bir eğitim takvimine girecek olan partinin birinci önceliği ekonomi olacak. 14 Ekim Çarşamba günü DEVA Partisi İl Yönetim Kurulu Üyesi ve aynı zamanda Ekonomi ve Finans Politikaları Başkanı da olan Çağlayan Ateş, İl Yönetim Kurulu üyelerine "Türkiye’nin Son Ekonomik Verileri ve Temel Ekonomik Sorunları" başlıklı özel bir sunum gerçekleştirecek.

24 Ekim’de ilk ilçe kongresini yapacak olan ve kongreler tamamlandıktan sonra da hızla sahaya inerek çalışmalara başlayacak olan Kocaeli teşkilatının, temel ekonomik sorunlar konusunda güncel bilgileri alması ve ilerleyen dönemde bu doğrultuda geliştirilecek politikalara katkı sunması hedefleniyor.

“Ekonominin tedaviye ihtiyacı var”                      

DEVA Partisi il yönetimine ekonomi ile ilgili sunumu gerçekleştirecek olan Ekonomi ve Finans Politikaları Başkanı Çağlayan Ateş, basına yaptığı açıklamada şunları ifade etti: "Amacımız il yönetimimizdeki tüm arkadaşlarımıza temel ekonomik verileri aktararak güncel ve taze bilgiye ulaşmalarınısağlamak. Partimizin temel ekonomik politikalarını aktararak mevcut sistemdeki ülkeyi darboğaza sürükleyen sorunları dile getirmek. İl yönetimindeki arkadaşlarımızla beraber fikir alışverişinde bulunarak ve onlardan da katkı alıp, gelecek dönemde belirlenecek ekonomik stratejileri birlikte ele almak olacak. İnanıyorum ki çok verimli bir toplantı gerçekleştireceğiz.

Bu tür sunum faaliyetlerimiz, ekonomi ve finans birim başkanlığımızca aylık olarak devam edecek. Aynı zamanda ilçe teşkilatlarımıza da bu aylık ekonomik veri paketi eğitimini de başlatacağız. Türkiye’nin sorunlarına değinerek çözüm önerilerimizi sunacağız"

Bu Çarşamba günü DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanlığı’nda gerçekleştirilecek olan sunumun ardından önümüzdeki dönemde Dış İlişkiler, Kadın Sorunları, Gençlik Sorunları, Çevre ve Kent Sorunları vb. kenti ve ülkeyi yakından ilgilendiren konularda da İl Başkanlığı’nda eğitim çalışmalarının yapılacağı öğrenildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat