Özdilek

Ekonomi

Efsane İndirimler Özdilek’te

Efsane Cuma’ya Özel Efsane İndirimler Özdilek’te

24 Kasım 2021 Saat: 16:46
Efsane İndirimler Özdilek’te
Efsane İndirimler Özdilek’te

Efsane İndirimler Özdilek’te

Giyim, ayakkabı ve aksesuardan ev tekstiline, elektronikten ev dekorasyonuna, kişisel bakımdan züccaciyeye kadar birçok üründe Efsane Cuma’ya özel Efsane İndirimler, 24 - 28 Kasım tarihleri arasında tüm Özdileklerde sizi bekliyor.

 Özünde Mutluluk Var sloganıyla misafirlerine hizmet veren Özdilek’te efsane bir hafta başlıyor. Efsane Cuma’ya özel binlerce avantajlı fiyatın ve indirimin yanı sıra Özdileklerden yapacağınız 350 TL ve üzeri giyim, ayakkabı ve ev tekstili alışverişlerinize yine aynı ürün guruplarında kullanılmak üzere 50 TL’lik hediye çeki anında ziyaretçilere sunuluyor.

 

Tarzınız, Eviniz ve Sunumlarınız için Alışveriş Zamanı...

 

28 Kasım tarihine kadar devam edece indirimlerde; kadın, erkek ve çocuk giyim ürünlerinden ayakkabılara kadar birçok üründe yüzde 50’ye varan indirim fırsatları yer alıyor. Yine seçili ürünlerde bir alana bir bedava ya da ikinci ürüne yüzde 50’ye varan indirimlerle özel kampanyalar da kullanıcılara sunuluyor.   

 

Hipermarket alışverişleriniz için de özel fiyatlar kampanyalar hazırlayan Özdilek, birbirinden lezzetli unlu mamullerden şarküteriye, en kaliteli markaların gıda ürünlerinden kişisel bakım ürünlerine züccaciyeden kitap çeşitlerine kadar birçok üründe gerçekleşen indirimler ve kampanyalar için tüm ziyaretçilerini şubelerine bekliyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat