Özdilek

Teknoloji

E-ticaret platformu Akinon Yunanistan'da büyümesini sürdürüyor

E-ticaret platformu Akinon Yunanistanda büyümesini sürdürüyor Türkiye’nin ve dünyanın önde gelen perakende markalarının, omni-channel operasyonlarını yapmalarını sağlayarak dijital dönüşümünü gerçekleştiren ticaret platfor

14 Ağustos 2019 Saat: 01:50
E-ticaret platformu Akinon Yunanistanda büyümesini sürdürüyor
E-ticaret platformu Akinon Yunanistan'da büyümesini sürdürüyor

E-ticaret platformu Akinon Yunanistan'da büyümesini sürdürüyor

Türkiye’nin ve dünyanın önde gelen perakende markalarının, omni-channel operasyonlarını yapmalarını sağlayarak dijital dönüşümünü gerçekleştiren ticaret platformu Akinon, Dubai’nin ardından Yunanistan’da da yeni ofisini hizmete sundu.

E-ticaret platformu Akinon Yunanistan'da büyümesini sürdürüyor

Türkiye’nin ve dünyanın önde gelen perakende markalarının, omni-channel operasyonlarını yapmalarını sağlayarak dijital dönüşümünü gerçekleştiren ticaret platformu Akinon, Dubai’nin ardından Yunanistan’da da yeni ofisini hizmete sundu.Yenilikçi e-ticaret platformu, mobil ve mağaza içi tablet uygulamaları, e-ihracat çözümleri, pazaryeri entegrasyonları, sipariş yönetim sistemleri ve daha birçok kurumsal fonksiyonu ile şirketlerin hem yurt içi hem yurt dışı satışlarını tek bir operasyon merkezi üzerinden yönetmeyi sağlayan Akinon, Dubai’nin ardından Yunanistan’da da yeni ofisini hizmete sundu. Akinon, omni-channel teknolojisini yurt dışına ihraç etmeye devam ediyor.


Konuyla ilgili açıklamada bulunan Akinon’un Kurucu Ortağı ve CEO’su Tolga Tatari; “Dünyanın ve Türkiye’nin önde gelen perakende markalarına, operasyonlarını tüm kanallarda kesintisiz, uyumlu, güvenli ve hızlı sürdürebilmeleri için omni-channel çözümleri üretiyoruz ve aslında şirketlerin dijital dönüşümlerine destek oluyoruz. Özellikle perakende deneyimini tüketici açısından zirveye çıkaran omni-channel yönetiminde maksimum hız ve lojistik avantajları, e-ticaret tarafında da güvenlik ve hızı ön plana çıkaran çözümlerimizle yurt içinde 45, yurt dışında ise 12 marka ile çalışıyoruz. Akinon olarak, Türkiye’de kısa sürede kanıtladığımız başarımız ve global rekabette öne çıkan ürünlerimizle dünya devi bir teknoloji çıkaracağımıza inanıyoruz.” diye konuştu.

“Hedef Türkiye’den teknoloji ihraç etmek”

Yurt dışında hali hazırda önemli markaların omni-channel operasyonlarını başarıyla yürüttüklerini belirten Tatari şöyle devam etti; “Operasyonlarımızı yurt dışında çoğaltarak etki alanımızı daha da genişleteceğiz. Yurt dışında hizmete açtığımız ofisleri bu sebeple çok önemsiyoruz. Teknolojimizi ve uzmanlığımızı daha iyi anlatabileceğiz. 1 ay önce Dubai’de, şimdi de Yunanistan’da bir ofis açtık. Yakın zamanda da Polonya ve Romanya’da ofislerimizi açacağız. Yerli yazılımın dünyaya açılması konusunda önemli bir adım olduğunu düşünüyoruz. Önümüzdeki 5 yıllık hedefimiz, yüzde yüz yerli bir marka olarak, dünyaya açılıp Türkiye’den teknoloji ihraç etmek ve global bir şirket haline gelmek.” dedi.

Akinon, kurulduğu günden bu yana çağın ilerisinde olmayı ve geleceğin teknolojilerini kullanmayı vizyonu olarak belirleyen markaların çözüm ortağı olarak, Türkiye ve dünyanın önde gelen ülkelerinde fark yaratıyor. Bulut teknolojileri üzerinde çalışan ürünler sayesinde, LC Waikiki, A101, Marks & Spencer, Sephora, Lacoste gibi iş birliği yaptığı birçok markanın müşterilerine hızlı ve benzersiz bir alışveriş deneyimi yaşatmaları için gerekli bütün altyapıyı sağlayan Akinon perakende şirketlerinin dijital dönüşümünü gerçekleştiriyor.Akinon, aynı zamanda Perakende Günleri 2019’un da ana sponsoru oldu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat