Özdilek

Aşayiş

Dışişleri’nden Rusça taziye mesajı: “Kahramanca fedakarlıklar unutulmayacak”

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Kahramanmaraş'ta düşen yangın söndürme uçağında hayatını kaybeden Türk ve Rus mürettebat için taziye mesajı yayımladı. ANKARA (İGFA) - Kahramanmaraş'ta orman yangına müdahale sırasında kır

14 Ağustos 2021 Saat: 19:05
Dışişleri’nden Rusça taziye mesajı: “Kahramanca fedakarlıklar unutulmayacak”
Dışişleri’nden Rusça taziye mesajı: “Kahramanca fedakarlıklar unutulmayacak”

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Kahramanmaraş'ta düşen yangın söndürme uçağında hayatını kaybeden Türk ve Rus mürettebat için taziye mesajı yayımladı.

ANKARA (İGFA) - Kahramanmaraş'ta orman yangına müdahale sırasında kırıma uğrayan uçağın düşmesiyle içinde bulunan Türk ve Rus mürettebatı için Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, sosyal hesabından taziye mesajı yayımladı.

Bakan Çavuşoğlu mesajında, "Kahramanmaraş’taki yangına müdahale sırasında yaşanan elim uçak kazasında Türk ve Rus mürettebatın hayatını kaybetmesinden büyük üzüntü duydum. Milletimizin başı sağ olsun, Rus halkına da taziyelerimizi iletiyoruz. Kahramanca fedakarlıkları unutulmayacak" dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat