Özdilek

Spor

Dilovası hedeflerini açıkladı

Birinci Amatör Lig’de mücadele edecek olan Dilovası Belediyespor’da Kulüp Başkanı Recep Laç, Başkanvekili Adnan Sak ve yönetim kurulu üyeleri Hamza Şayir ile Bekir Kılavlı İzmit Sıla Kafe’de basın mensupları ile bir araya geldi.

6 Eylül 2018 Saat: 15:44
Dilovası hedeflerini açıkladı
Dilovası hedeflerini açıkladı

Kurmaylar, Dilovası’ndaki olumsuz algının kırılması için çok ciddi bir yol kat ettiklerini belirttiler. Laç ve Sak ayrıca yeni sezondaki hedefin şampiyonluk olduğunu ancak gerçek şampiyonluğun gençlere yatırım yapmakla gerçekleşeceğini sözlerine eklediler.

 Gençlere sahip çıktı

 İşletmeciliğini Abbas Dağ’ın yaptığı Sıla Kafe’deki basın toplantısında selamlama konuşmasını Başkan Recep Laç yaptı. Başkan Laç’ Öncelikli hedefimiz Dilovası’nın gençlerine sahip çıkmak. Geçtiğimiz dönemde Dilovası’nda sürdürerek şampiyon olduk ve Süper Amatör Lig’e çıktık. Alt yaş gruplarında da 5-6 şampiyonluğumuz var. Bu sezon yeniden 1. Amatör Lig’de mücadele edeceğiz. Her önce hedefimiz Dilovası gençliğine hizmet etmektir. Tabii ki bu anlamda bizlere her daim destek veren Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın İbrahim Karaosmanoğlu ve Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’a teşekkür ediyorum.

  Stadımızı bekliyoruz

Stadımızın en yakın zamanda teslim edilmesini bekliyoruz. 1 ay içinde tadilat çalışmalarına başlanacak. Geçen sezon Değirmendere maçında saha içinde küçük bir tatsızlık yaşandı. Aslında o gün rakibimizi de tek tek yolcu etmiştik. Ne yazık ki fotoğrafı ben de gördüm. Ancak bir kişinin yaptığı hatayı Değirmendere kulübüne mal etmedik, etmeyiz de. Üzerinde bir olumsuz algı var. Bunu kaldırmak için ciddi bir yol kat ettik. Aileler arıyor, bize endişelerini belirtiyorlar. Bizzat kendim aileyi davet ediyorum. Buraya gelsinler, buraları görsünler ondan sonra yorum yapsınlar. Biz Dilovası değil, Kocaeli’yiz. Yönetim olarak tüm rakiplerimizi en iyi şekilde ağırlıyoruz, karşılığını da görmek istiyoruz.

 

 

 

2010’DA Dilovası’na geldim

 

Dilovası Başkanvekili Adnan Sak basın toplantısında net ve bir o kadar da çarpıcı ifadelere yer verdi: Gemi kaptanıyım. 2010’da Dilovası’na geldim. Geldiğimizde “Bu gençlik için ne yapabiliriz” diye kafa yorduk ve bunun için en güzel ayağın spor olduğuna kanaat getirdik. Büyüklerimiz “Amatör spor kulüpleri bir okuldur” der. Çok doğru. Bizlerin öncelik işi eğitim olmalı. 7 alt yaş grubu ve 1 de A takım olmak üzere toplam 140 lisanslı sporcumuz var. 50-60 tane sporcu da lisans bekliyor.

 

 Tüm statlarda görmek istiyoruz

 

Biz spor yöneticilerinin önceliği bu çocukları eğitmek. Hedefimiz maksimum başarı. Bakın “Kesin başarı” değil, “Maksimum başarı” Gençlere vereceğimiz hizmetlerle, kaliteyi yükseltme ile Dilovası Belediyespor ismini kalkındırma ile başarıya ulaşırız. İnanın sportif başarı son iş.  Geçen sezon küme düştük ama başarılıydık. Çünkü Dilovası misafirperverliği ile kenti kazandık. Bu yıl tüm statlarda da bunu görmek istiyoruz. “Vur kır parçala bu maçı kazan” “Bu maçı alacağız başka yolu yok” nidaları ile değil. Böyle denilirse rakibinize ve hakeme saygısızlık yapmış olursunuz.

 

 

Ali Toltar Bey’in İbrahim Karaosmanoğlu Bey’in destekleri oluyor. Yüzme havuzu gibi iyi bir hizmet var. Dilovası gençliği çok kabiliyetli. Burada kas ile beyni birleştirir ve istediklerimizi sağlıklı bir şekilde yaparsak Dilovası’nı Brezilya gibi yaparız. Süper Lig’deki takımların neredeyse tamamı yabancı futbolculardan oluşuyor. Türk futbolcuları oraya atmanın en güzel yolu amatör kulüplerden geçiyor. Türkiye şampiyonası için bütçe gerekiyor. 2 sezon önce 5 şampiyonluk yaşadık, 6.’sını biz engelledik. Çünkü maliyetleri kaldıramıyorduk. Sağ olsun Hamza Bey gibi yöneticiler bizlere destek veriyor. Bu sezon Hüseyin Özkan dışındaki futbolcularımızın tamamı Dilovası’nın çocuğu. Hedefimiz Süper Amatör Lig’e çıkmak.

 

 

 

Türkiye herkes kardeştir

 

Dilovası Belediyespor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Hamza Şayir ‘Doğusundan batısına, kuzeyinden güneyine hepimiz kardeşiz. Dilovası, Türkiye’nin küçük halidir. Adnan Bey ve eşinin sinerjisi ile kendimizi daha çok dışarıya ifade etme şansı bulduk. Siyasilerimize de teşekkür ediyoruz. Büyükşehir Belediyemiz her mahallemize tesis yapıyor. Çocuklara değer veriyor. Buradaki algıların kırılmasını, herkesin duyarlı olmasını istiyoruz. Yabancı ülkelerde başarıyı birkaç temele oturtmuşlar. Eğitim, sosyal aktivite, maneviyat gibi. Bizde de buna benzer sistemli çalışmalara ihtiyaç vardır.

Etiketler: Ali Toltar,

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat