Özdilek

Siyaset

DEVA Gebze’ye Kemal Memiş atandı

DEVA Partisi’nin merakla beklenen Gebze İlçe Başkanlığı’na kentin saygın simalarından Avukat Kemal Memiş atandı.

8 Ekim 2020 Saat: 11:24
DEVA Gebze’ye Kemal Memiş atandı
DEVA Gebze’ye Kemal Memiş atandı

DEVA Gebze’ye Kemal Memiş atandı

DEVA Partisi’nin merakla beklenen Gebze İlçe Başkanlığı’na kentin saygın simalarından Avukat Kemal Memiş atandı. Böylece DEVA Partisi 2 ay gibi kısa bir sürede 12 ilçenin tamamında teşkilâtlarını kurmuş oldu

Genel Başkanlığı’nı Ali Babacan’ın yaptığı Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Kocaeli İl Başkanlığı Ağustos ayının başında kamuoyuna tanıttığı il yönetiminin ardından hızla ilçe başkanlıklarını da kurarak 2 ay gibi kısa bir sürede Kocaeli’nin tamamında genç ve dinamik bir ekiple teşkilatlanmasını tamamladı.

DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanı Adem Koç, daha önce, ‘En son olarak İzmit ve Gebze ilçe Başkanlarını açıklayacağız’ demiş ve hızlı bir şekilde Karamürsel’den başlayarak kurulan ilçe komisyonlarının yaptığı titiz çalışmalar neticesi bütün Kocaeli’nde ilçe başkanlarını atamaya başlamıştı. Ardından İlçe yönetimlerinin tanıtımları ve ilçe binalarının açılış törenlerine geçilmişti. Kocaeli ve özellikle Gebze kamuoyu tarafından merakla beklenen Gebze İlçe Başkanı’nın ataması ise bu akşam gerçekleşti.

Gebze İlçe Başkanlığı’na kentin tanınan ve sevilen simalarından tecrübeli bir isim olan Avukat Kemal Memiş atandı. Kocaeli İl Başkanlığı’nda düzenlenen törenle yetki belgesi kendisine takdim edilen Gebze İlçe Başkanı Av. Kemal Memiş, “Uzun zamandır uzaktan takip ettiğim DEVA Partisi saflarında ilçeme, kentime ve ülkeme hizmet edecek olmanın haklı gurur ve heyecanını yaşıyorum. Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan Bey’in ülkemizi, şu an içinde bulunduğu siyasi ve ekonomik darboğazdan çıkaracağına inanıyorum. Bu nedenle üzerimize düşen fedakârlık ne ise yapmak için yola çıktık. İnanıyorum ki, güzel günler yakındır” dedi.

Yetki belgesi takdiminde konuşan DEVA Partisi Kocaeli İl başkanı Adem Koç ise “Verdiğimiz sözü tuttuk ve en son İzmit ve Gebze ilçe başkanlarımızı açıklayacağız demiştik. Çok şükür mahcup olmadık. Bundan sonra hızla ilçe binalarımızın açılışlarını ve kongre süreçlerini gerçekleştirerek kurduğumuz komisyonlarımızın vasıtasıyla hemşehrilerimizin dertlerine deva olacağız” dedi.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat