Özdilek

Siyaset

Dalkılıç SP’den Dilovası belediye başkan adayı

Dilovası belediyesi kurucu belediye başkanı eski siyasetçilerden Ercan Dalkılıç Saadet Partisi Dilovası Belediye Başkan adayı oldu.

17 Ocak 2019 Saat: 23:19
Dalkılıç SP’den Dilovası belediye başkan adayı
Dalkılıç SP’den Dilovası belediye başkan adayı

Dalkılıç Belediye Başkan Adaylığı açıklamasını Cumartesi günü saat 10.00’da Dilovası Aksu otelde yapacağı açıklama ile duyuracak.

İYİ Parti’de istemişti

Dilovası’nın eski siyasetçilerinden Ercan Dalkılıç’a daha önce İYİ Parti tarafından da teklif götürülmüştü. İYİ Parti’nin adayı olarak Dilovası Belediye Başkan adayı olması istenmişti. Ercan Dalkılıç Saadet Partisi’nin teklifini kabul etti ve Dilovası Saadet Partisi Belediye Başkan adayı oluyor.

Ercan Dalkılıç Kimdir?

1958 yılında Bingöl ilinin Kigi ilçesinde dünyaya gelen Ercan Dalkılıç, ilköğrenimini Erzurum ili Çat ilçesinde tamamladı. Ailesiyle birlikte önce Ankara'ya 1970'li yıllarda da Dilovası'na yerleşti. Dilovası Belediyesi'nin kurucu belediye başkanı olan Dalkılıç, 1987-89 ve 1989-1994 yılları arasında Dilovası Belediye Başkanlığı görevini yaptı. 1994-1999 yılları arasında Anavatan Partisi Kocaeli Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı görevini üstlendi!!. 1999-2004 yılları arasında tekrar belediye başkanı seçildi. Dalkılıç, 2004 yerel

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat