Özdilek

Aşayiş

D 100 de kaza, 1 öldü. 2 yaralı

D 100 Karayolu üzeri Kartepe İlçesi MOBESKO mevkiinde meydana gelen feci trafik kazasında, 1 kişi öldü. 2 kişi yaralandı.

5 Nisan 2018 Saat: 23:59
D 100 de kaza, 1 öldü. 2 yaralı
D 100 de kaza, 1 öldü. 2 yaralı

İddialara göre feci kaza şu şekilde gelişti. İzmit istikametine gitmekte olan sürücüsü ve plakası henüz belirlenemeyen bir otomobil, MOBESKO karşısında aynı yönde seyreden Hikmet Öztürk idaresindeki 41 RC 194 plakalı hafif ticari araca çarptı. Kazada araçlarda maddi hasar meydana gelirken sürücüler kendi aralarında tartıştıkları esnada kazayı gören Sedat Ferik idaresindeki 41 TM 675 çekici plakalı tır yolda durdu. Önündeki tırın durduğunu fark edemeyen Emre Işık idaresindeki 34 TG 3138 plakalı otomobil ise duran tıra arkadan çarptı. Bu esnada ise maddi hasarlı kazaya karışan otomobil ise olay yerinden kaçtı. Kazada sürücü Işık ve Buse Küçük hafif yaralanırken Büşra Mutlu (23) ise ağır yaralandı.Çevrede kazayı görenlerin haber vermesi sonucu olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada ağır yaralanan Mutlu, ambulansla Kocaeli Devlet Hastanesine, diğer yaralılar ise ambulansla İzmit Seka Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Ağır yaralanan Büşra Mutlu, burada yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kazaya karışan araçlar çekicilerle otoparka götürülürken Polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat