Özdilek

Güncel

Cumhuriyet en büyük Devrim

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Cumhuriyet bilhassa kimsesizlerin kimsesidir’ sözüyle felsefesini belirlediği Cumhuriyetimizin kuruluşunun 95’inci yıldönümü kutlu olsun.

28 Ekim 2018 Saat: 13:31
Cumhuriyet en büyük Devrim
Cumhuriyet en büyük Devrim

Cumhuriyet en büyük Devrim

Cumhuriyet en büyük Devrim Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Cumhuriyet bilhassa kimsesizlerin kimsesidir’ sözüyle felsefesini belirlediği Cumhuriyetimizin kuruluşunun 95’inci yıldönümü kutlu olsun. Haydar Akar - CHP Kocaeli Milletvekili

 “En büyük Devrim”

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Cumhuriyet bilhassa kimsesizlerin kimsesidir’ sözüyle felsefesini belirlediği Cumhuriyetimizin kuruluşunun 95’inci yıldönümü kutlu olsun.

Cumhuriyet, Büyük Önder Atatürk’ün gerçekleştirdiği en büyük devrimdir. Türk Ulusu, bağımsızlığına kasteden düşmanlardan Kurtuluş savaşında verdiği mücadeleyle, Cumhuriyetle çağ dışı kalmış kurumlara bağlılıktan kurtularak eşit haklara sahip vatandaşlardan oluşan çağdaş bir ulus yaratmıştır.

Cumhuriyetimiz sadece bir yönetim biçimi değil, kader birliği yapmış, çağdaş uygarlık seviyesine ulaşmayı hedefleyen Türk Ulus’una eşit vatandaşlık hakkı kazandıran hukuk temeline dayalı bir değerler bütününden oluşan Laik ve özgürlükçü bir tercihtir.

“Sorumluluklarımızın farkındayız”

Cumhuriyet evlatları olarak bizler, devrimlerin ışığında, aydınlık ve çağdaş geleceğe taşınarak, Cumhuriyet şehitleri tarafından halkımıza ve bizlere emanet edilen, laik, demokratik Türkiye Cumhuriyeti’ne karşı olan vazgeçilmez sorumluluklarımızın farkındayız.

Ülkemize ve halkımıza karşı yapılan ihanetler, karşımıza çıkarılan engeller ne kadar büyük olursa olsun, halkımıza olan inancımız; Ve Cumhuriyete olan bağlılığımızdan aldığımız güçle, birlik ve beraberliğimizden asla taviz vermeden güçlükleri teker teker aşacağız.

Bu duygu ve inançla 95. yaşını kutladığımız Cumhuriyetin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Terörle mücadele de şehit olan kahramanlarımıza Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimize şükranlarımı iletiyorum. Cumhuriyeti ve kazanımlarını korumaya kararlı vatandaşlarımıza sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Haydar Akar - CHP Kocaeli Milletvekili

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat