Özdilek

Güncel

Cumhuriyet Bayramı’da bin kişi zeybek oynayacak

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında, halk oyunları ekiplerine İzmitlilerin de katılımıyla bir araya gelecek bin kişi Kültür Tepesi Atatürk Anıtı önünde aynı anda zeybek oynayacak.

28 Ekim 2020 Saat: 12:11
Cumhuriyet Bayramı’da bin kişilik zeybek oynayacak
Cumhuriyet Bayramı’da bin kişi zeybek oynayacak

Cumhuriyet Bayramı’da bin kişi zeybek oynayacak

 

İzmit Belediyesinin hazırlamış olduğu 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında, halk oyunları ekiplerine İzmitlilerin de katılımıyla bir araya gelecek bin kişi Kültür Tepesi Atatürk Anıtı önünde aynı anda zeybek oynayacak

 

Cumhuriyetin 97. yıl dönümünde İzmit Belediyesinin hazırlamış olduğu birbirinden renkli kutlamalara sahne olacak olan İzmit, 29 Ekim Perşembe günü bin kişilik dev kadronun zeybek gösterisine ev sahipliği yapacak. 29 Ekim Perşembe günü saat 16.00’da Kültür Tepesi Atatürk Anıtı önünde gerçekleşecek olan Sahne İzmit Halk Dansları Topluluğunun bin kişilik ekiple düzenleyeceği zeybek gösterisine tüm İzmitliler davet ediliyor.

 

Efeler İzmit’te

 

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün en sevdiği oyunlardan biri olan zeybek oyununu, Sahne İzmit’in vatandaşların da katılımıyla oluşacak bin kişilik dev ekip ile sergileyeceği gösteri 29 Ekim Perşembe günü İzmit Atatürk Anıtının önünü muhteşem bir gösteri alanına çevirecek.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat