Özdilek

Kültür/Sanat

Çocuk Yazar'dan, Büyük yazara imza

Kocaelili iki çocuk yazar kardeş Haydar Aliyev Kültür Evi Derneği’nde düzenlenen organizasyonla kitaplarını imzaladılar ve okurlarıyla buluşurken, Çocuk yazarlar önce büyük yazarlara kitaplarını imzaladı.

13 Eylül 2021 Saat: 10:17
Çocuk Yazardan, Büyük yazara imza
Çocuk Yazar'dan, Büyük yazara imza

Çocuk Yazar'dan, Büyük yazara imza

Kocaelili iki çocuk yazar kardeş Haydar Aliyev Kültür Evi Derneği’nde düzenlenen organizasyonla kitaplarını imzaladılar ve okurlarıyla buluşurken, Çocuk yazarlar önce büyük yazarlara kitaplarını imzaladı.

Kocaeli Haydar Aliyev Kültür Evi Derneği ve Melekler Yayıncılık İşbirliği ile gerçekleştirilen bir organizasyonla iki çocuk yazar kitaplarını 11 Eylül Cumartesi günü SEKAPark Kültür Alanı’ndaki Kocaeli Haydar Aliyev Kültür Evi Derneği Kütüphanesi’nde imzaladılar.

Duru Melek Cevherli ve Bilge Melek Cevherli’ye Dernek Başkanı Bilal Dündar tarafından Türkçemize gösterdikleri ilgi ve çalışmaları nedeniyle birer teşekkür plaketi verildi. Başkan Dündar, “Bu genç yaşlarında edebiyatımıza değer veren ve şu ana kadar 3 kitap kazandıran yavrularımızı tebrik ediyorum. Onları yetiştiren ailelerine, öğretmenlerine ve Melekler Yayınevi’ne de teşekkürlerimi sunuyorum. İnanıyorum ki, geleceğin dünya çapında marka değeri olacak olan büyük yazarları olacaklar. Yolları ve bahtları açık olsun. İnşallah diğer çocuklarımıza ve gençlerimize de örnek olurlar...” dedi.

+++

Türkçemizi dünya çapında temsil

Kocaeli Valiliği Kültür Eski Müdürü Adnan Zamburkan da plaket töreninde, “Yavrularımızı tebrik ediyorum, inanıyorum ki vatanına, milletine bağlı yazarlar olarak Türkçemizi dünya çapında temsil edecekler. Tebrik ediyorum...” dedi.

Yazar Duru Melek Cevherli de konuşmasında, “Geçen sene ikinci kitabım olan Ajan Yıldız adlı romanım yayımlanmıştı. Yeni kitap çalışmalarım da hâlen devam ediyor. İnşallah kitap fuarları yeniden açılır ve okurlarımla daha rahat buluşabilirim” dedi.

Bilge Melek Cevherli, “Şiirlerim adlı ilk kitabımdan sonra şimdi ise bir roman çalışmam var. Bana her konuda destek olan değerli aileme ve öğretmenime teşekkür ediyorum. İnşallah güzel eserlerle okurlarımın karşısına çıkmaya devam edeceğim diyerek” sözlerini tamamladı.

Daha sonra genç yazarlar, katılımcılara kitaplarını imzaladılar ve okurlarıyla sohbet ettiler.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat