Özdilek

Siyaset

CHP’li gençlerden vefa örneği

Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli Gençlik Kolları, partinin kuruluşunun 96’ncı yıl dönümünde büyük vefa örneği sergiledi.

8 Eylül 2019 Saat: 22:50
CHP’li gençlerden vefa örneği
CHP’li gençlerden vefa örneği

CHP’li gençlerden vefa örneği

Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli Gençlik Kolları, partinin kuruluşunun 96’ncı yıl dönümünde büyük vefa örneği sergiledi.

CHP’li gençlerden vefa örneği

CHP Gençlik Kolları Kocaeli İl Başkanı Emre Andız ve ekibi, partinin 96’ncı kuruluş yıldönümünde anlamlı bir projeye imza atıp büyük vefa örneği gösterdi.

Eski başkanları onurlandırdılar

CHP’nin 96’ncı kuruluş yıl dönümünde Kocaeli’de görev yapmış Gençlik Kolları eski İl Başkanları ve Gençlik Kolları eski Genel Başkanlarının isimlerinin yer aldığı pankartları kentin 12 ilçesi dahil her köşesine asan CHP’li gençler siyasette örneği görülmemiş vefa örneği sergileyerek, partiye gönül vermiş eski başkanları onurlandırdılar.

Atamızın ışığında 96’ncı yıl

Hazırladıkları pankartlarla kentin her bölgesini süsleyen CHP’li gençler bu pankartlarla Kocaeli başta olmak üzere tüm Türkiye’ye bir mesaj da vermiş oldu. Atamızın ışığında 96’ncı yıl gurur ve onurunu yaşıyoruz diyen CHP Gençlik Kolları Kocaeli İl Örgütü, “Kimse Olmasa da CHP’nin Gençleri, Gençlerin CHP’si var” sloganıyla 96’ncı yılı kutladılar.

Emanetin sahipçileriyiz

İlk Genel Başkanımız, Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün “Benim iki büyük eserim vardır. Biri Cumhuriyet diğeri Cumhuriyet Halk Partisidir” sözleri bizler için gurur kaynağı ve sorumluluk duygusunun nedenidir diyen CHP Gençlik Kolları Kocaeli İl Başkanı Emre Andız, “Partimizin bayrağını gururla taşıyan, gençlik örgütlerimizin tozunu yutmuş gençlerimiz başta olmak üzere Ülkemizi bugünlere taşıyan Cumhuriyet Halk Partisi örgütlerine şükranlarımızı sunuyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ ün ışığında kimse olmasa da gençliğin azim ve kararlılığı ile partimizin nice 96’ncı yıllarında beraber olacağımızın teminatıyız. Çünkü Gençlerin CHP’ si var. Çünkü emanetin sahipçileriyiz” ifadelerini kullandı.

Haber: Deniz Karamert

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat