Özdilek

Güncel

CHP Karamürsel bayramlaştı

CHP Karamürsel İlçe Örgütü parti binasında gerçekleştirdiği geleneksel bayramlaşma programında bir araya geldi.

5 Haziran 2019 Saat: 09:50
CHP Karamürsel bayramlaştı
CHP Karamürsel bayramlaştı

CHP Karamürsel bayramlaştı

CHP Karamürsel İlçe Örgütü parti binasında gerçekleştirdiği geleneksel bayramlaşma programında bir araya geldi

 CHP Karamürsel bayramlaştı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Karamürsel İlçe Örgütü geleneksel bayramlaşma programını bayramın ilk günü ilçe binasında gerçekleştirdi. CHP Kocaeli İl Başkanvekili Harun Özgür Yıldızlı, CHP İl Başkan Yardımcısı Selim Yıldız, CHP Karamürsel İlçe Başkanı Suat Ülkü ve partinin önde gelen birçok ismi bayramlaşma programına katıldı. CHP Karamürsel İlçe Başkanı Suat Ülkü bayramların önemine değinerek, ilçe çatısı altında partililer ile bir araya gelmekten mutluluk duyduklarını ifade etti.

 

Acı tablo

CHP İl Başkanvekili Harun Yıldızlı ise, bayram arifesinde gelen şehit haberlerini hatırlattı. Harun Yıldızlı, “Bayramları uzun süredir buruk bir şekilde geçiriyoruz. Hukukun, adaletin yok sayıldığı, her gün şehit haberleri ile yüreğimizin dağlandığı bir süreçteyiz. Bu ülkenin Cumhuriyet Halk Partisi’nin birleştirici gücüne, Atatürk’ün ilkeleri doğrultusunda yürümeye ihtiyacı var. Ve bunun gerekliliğini her gün daha acı bir tablo ile karşı karşıya kaldığımızda bir kez daha anlıyoruz. Her şeyin güzel olacağı, nice güzel bayramları hep birlikte karşılamayı temenni ediyorum” diye konuştu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat