Özdilek

Siyaset

CHP’den Kuruçeşme ziyaretleri

CHP Milletvekili Hürriyet ve beraberindeki İzmit ilçe Başkanlığı yöneticileri Kuruçeşme bölgesine adeta çıkarma düzenledi.

14 Ocak 2018 Saat: 17:04
CHP’den Kuruçeşme ziyaretleri
CHP’den Kuruçeşme ziyaretleri

CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet ve beraberindeki İzmit ilçe yöneticileri Dalistan Filiz, Hakan Çakar, Mehmet Baştürk, İzmit Belediye Meclisi geçmiş dönem üyesi Cengiz Çakar ve Kuruçeşme Parti temsilcisi Özkan Kaygusuz Kuruçeşme’ye bir dizi ziyaretler düzenledi. İlk olarak bölge muhtarlarının toplantısına katılan heyet, daha sonra esnafa hayırlı işler diledi, hastaları unutmadı.

Muhtarları dinlediler

CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet ve beraberindeki partili heyet, ilk olarak bölge muhtarlarından Yenimahalle Muhtarı Tuncay Aşkın, Kocatepe Mahallesi Muhtarı Metin Günaydın, Fatih Mahallesi Muhtarı Musa Temel, Hatipköy Mahallesi Muhtarı Ali Yılmaz, Doğan Mahallesi Muhtarı Saadettin Ölmez, Plajyolu Mahallesi Muhtarı Mustafa Yaman, Akpınar Mahallesi Muhtarı Ali Obuz ile bir araya geldi. Muhtarların sorunlarını dinleyen heyet, taleplerini tek tek not alarak, çözüm için yapılabilecekler hakkında görüş sundu.

Esnafı ve vefayı unutmadılar

Heyet daha sonra Bayburtlular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Varol ve yöneticilerini derneğin lokalinde  ziyaret etti. Kuruçeşme’deki ziyaretlerine esnaf ile devam eden CHP heyeti Hasan Atakan Caddesi üzerinde bulunan esnafa hayırlı işler ziyaretinde bulundu. Esnafın sorunlarını ve taleplerini dinleyen CHP heyeti daha sonra Hatipköy yolu üzerinde ikamet eden ve bir süredir hasta olan CHP'li Saadettin Kandemir ve ailesini ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat